Hjem fra Haderslev uden point

21.05.2017 19:55

Det blev ikke til point i Haderslev, da hjemmeholdet SønderjyskE løb med en sejr på 3-0.

Brøndby IF stillede op med flere ændringer i startopstillingen, hvor der blandt andet var debut til Christian Enemark fra U19 i Brøndby Masterclass.

Det var hjemmeholdet, der startede bedst og inden for de første ti minutter måtte Paulus Arajuuri agere redningsmand tre gange – to gange fik han hentet en friløber og sendt bolden til hjørnespark.

I løbet af de første 25 minutter kløede SønderjyskE på, og skabte flere store chancer. De blå-gule kom også frem til enkelte chancer, men helt farligt blev det ikke.

Kampen stilnede lidt af herefter, hvor der blev længere mellem chancerne. De største af dem faldt dog stadig til SønderjyskE – blandt andet i form af en friløber til Troels Kløve, men han afsluttede lige på Kwarasey i Brøndby-målet.

Minuttet efter var det Kevin Mensah, der var alene med SønderjyskE-keeperen - men heller ikke Brøndby IF fik udnyttet den store chance.

Med anden halvlegs start blev det til et comeback til Thomas Kahlenberg, og han overtog med det samme anførerbindet fra Frederik Holst.

Kampbilledet ændrede sig ikke det store efter pausen, men det gjorde stillingen efter 60 minutter. Christian ”Greko” Jakobsen kom først på et indlæg og headede bolden forbi Kwarasey til en 1-0-føring til hjemmeholdet.

I det 66. minut fik SønderjyskE en omstilling, der gav en af de helt store chancer. Adam Kwarasey stod dog i vejen, og klarede på fornem vis.

Det modsatte mål blev vogtet Lukas Fernandes, der også viste gode takter som sidste-mand, da han alene med Gustaf Nilsson fik blokeret svenskeren forsøg efter 75 minutter.

Med ti minutter tilbage at spille i blev Brøndby IF endnu en debutant rigere, da Magnus Warming blev skiftet ind. U17-spilleren blev den yngste debutant for Brøndby IF’ i Superligaens historie med sine 16 år og 348 dage.

Brøndby IF prøvede at etablere et pres mod slutningen, men med to minutter tilbage endte det med en omstilling til SønderjyskE, hvor Christian ”Greko” Jakobsen blev dobbelt målscorer.

I overytiden var den tidligere Brøndby-spiller på plads igen, da han med sit tredje mål slog slutresultatet 3-0 fast.