17. MAJ 2017 kl. 16:50
Arajuuri: Vil ind i en stime af sejre

Der mangler blot tre kampe af denne Superliga-sæson, og dem bliver der taget hul på i morgen aften, når Lyngby BK gæster Brøndby Stadion. Sæsonens tre forrige opgør mod David Nielsens mandskab er endt med to gange Brøndby-sejr og et enkelt nederlag til de blågule.

Paulus Arajuuri var med sidste gang i Lyngby, hvor det blev til en blågul sejr på 2-1 efter to mål af landsmanden Teemu Pukki. Og Arajuuri forventer endnu en hård kamp i morgen aften - og forhåbentlig én, der kan give Brøndby IF selvtillid inden den vigtige pokalfinale næste uge.

- Vi havde en god kamp imod dem på udebane senest, men Lyngby har haft en god sæson, hvor de ligger nummer tre i øjeblikket, så det er en hård modstander. Men samtidig vil vi rigtig gerne ind i en stime af sejre inden pokalfinalen, så vi er meget motiverede og ser frem til kampen, fortæller Brøndby IF's nummer 23.

Arajuuri og holdkammeraterne har allerede sikret sig sølvet, men til trods for at der ikke er placeringer på spil for hjemmeholdet i morgen aften, vil finnen gå efter alle tre point.

- Lige som alle andre kampe i ligaen - og især hjemmekampene - er det vigtigt for mig at give alt for at få tre point. For os er det meget vigtigt altid at vinde, for vi vil bevise, at vi har fortjent andenpladsen. 

- Der er ingen i omklædningsrummet, der er villige til at tabe en kamp, blot fordi vores placering er sikret. Alle er meget motiverede.

Tror du, at det er i morgen, at Paulus Arajuuri scorer sit første Brøndby-mål - og at han gør det som den første i kampen - er der odds 25 at hente hos Bet25.

Foto: Getty Images