16. MAJ 2017 kl. 17:30
FAQ: Det åbne billetsalg til pokalfinalen

Onsdag den 17. maj begynder det åbne salg af billetter til pokalfinalen.

Vi har fået mange spørgsmål om dette restsalg, og derfor har vi samlet de mest populære i nedenstående oversigt.

Hvor og hvornår kan jeg købe billet til pokalfinalen?

Restsalget foregår onsdag den 17. maj i billethuset ved Brøndby Stadion fra kl. 16:00 og via vores mobile billetkontor i Jylland (kl. 15:00 i Sportmaster, Storcenter Nord, Aarhus + kl. 18:00 i Sportmaster, Kolding Storcenter).

Billetsalget ved Brøndby Stadion lukker, når der er udsolgt, eller at køen er tom - dog tidligst kl. 18. Salget i Aarhus slutter kl. 16:15, inden turen går til Kolding.

Hvor mange billetter er der i restsalget onsdag den 17. maj?

Der er cirka 3.000 billetter i restsalget. Cirka 1.000 af disse vil blive sendt med vores mobile billetkontor til Jylland, mens de resterende 2.000 sælges fra billethuset ved Brøndby Stadion. Begge steder vil der være pladser til stemningsafsnittene på C-tribunen og siddepladserne på D-tribunen efter først-til-mølle-princippet. Der er udelukkende voksenbilletter.

Hvor skal jeg købe billet til, hvis jeg vil have en siddeplads?

Den nederste del af C-tribunen er unummereret. Den øverste del af C-tribunen er nummereret, men da de aktive fangrupperinger også vil være at finde på den øvre del af C-tribune, bør man købe billet til D-tribunen, hvis man vil være sikker på at få en fast siddeplads i praksis. C-tribunen er nemlig stemningstribunen.

Hvorfor kan jeg ikke købe online?

Af sikkerhedsmæssige årsager tillader politiet ikke et åbent salg online. Det betyder i praksis, at vi havde to muligheder:

1) Alle billetter sælges i en lukket kanal online. Det vil sige, at vi for eksempel udelukkende sælger billetter til sæsonkortholdere. Ulempen er, at det i så fald kun er vores sæsonkortholdere, der kan købe billetter til kampen. Det er vigtigt for os, at sæsonkortholdere får mulighed for at få forkøbsret, men vi vil også gerne have et åbent salg til fans uden sæsonkort. Sådan et åbent salg må som sagt ikke foregå online ifølge politiet.

2) Den anden mulighed er at lave et åbent salg, som ikke er online. Det er nemlig ok, at vi laver et åbent salg, så længe det er fysiske billetter, der afhentes hos os. Som nævnt ovenfor var det ikke en mulighed i vores øjne at lave et 100 % lukket salg. Derfor har vi valgt at åbne det efter sæsonkortholdernes forkøbsret, men hvor vi selvfølgelig respekterer og følger politiets anvisninger. Det er i vores optik den bedste af de mulige løsninger, da vi ellers ikke kunne tilbyde billetter i åbent salg til en bredere fanskare.

Hvorfor begynder salget onsdag og ikke tirsdag?

Vi skal først modtage de fysiske billetter, før vi kan begynde det åbne salg. Med den leveringstid af restbilletter vi har fået oplyst fra DBU's billetleverandør, kan vi ikke garantere at begynde salget før onsdag.

Kan jeg købe flere billetter ad gangen?

Der kan købes op til fire billetter pr. person i restsalget onsdag den 17. maj.

Skal der navn på billetterne ligesom til Derbyet i søndags?

Nej, vi har ikke fået påbud om navn på billetterne og forevisning af billed-id til denne kamp.

Bliver der arrangeret busture fra Jylland?

Vi har i samarbejde med Brøndby Support sørget for, at jyske Brøndby-fans kan tage samlet til København (begrænset antal pladser). Kontakt Brøndby Support for information om busturene (brondbysupport.dk).

Artikelfoto: Getty Images