15. MAJ 2017 kl. 11:25
Retov fortsætter som assistenttræner

Tilbage i marts blev Martin Retov udnævnt som midlertidig assistent træner, da den daværende assistent træner Támas Bódog takkede ja til en stilling som klubtræner i sit hjemland Ungarn. 

Nu kan Martin Retov glæde sig over, at den midlertidige rolle er blevet skiftet ud med en permanent rolle i Superliga-truppen. Cheftræner Alexander Zorniger vil således have to assistenttrænere til sin rådighed i næste sæson i form af tyske Matthias Jaissle og Martin Retov. 

- Jeg har lært utrolig meget i de måneder, jeg har været med omkring Alexander Zorniger og resten af trænerteamet, og derfor var der heller ikke brug for betænkningstid, da jeg fik muligheden for fortsat at være tilknyttet denne trup og dette trænerteam, lyder det fra Martin Retov, hvis rolle dog kommer til at ændre sig en lille smule i forhold til denne sæson.

- For at give de unge talenter de bedst mulige forhold kommer jeg til at have fokus på dem, sideløbende med mine andre opgaver i truppen Det betyder også, at jeg et par dage om ugen deltager i træningen i Brøndby Masterclass for at få den bedst mulige føling med talenterne derovre.

Du kan på Brøndby Indefra høre, hvad sportsdirektør Troels Bech siger om den faste tilknytning af Martin Retov til Alka Superliga-truppen.

Foto: Getty Images