Kahlenberg-comeback i Reserveliga-nederlag

08.05.2017 15:55

Thomas Kahlenberg gjorde comeback mandag eftermiddag på bane 2 i Brøndby, da han spillede en halvleg i Brøndby IF's Reserveliga-nederlag på 3-2 til SønderjyskE.

Kampen begyndte bedst for gæsterne. Kort efter kickoff var SønderjyskE således allerede foran på en scoring af Philip Zinckernagel. De blågule fik dog fat i spillet, hvor blandt andre Thomas Kahlenberg markerede sig med fine pasningerne, og Kevin Mensah kom frem til et par gode chancer. Brøndby-angriberen kom da også på tavlen i det 38. minut, dog via en scoring på et straffespark begået mod Rezan Corlu.

Efter pausen kom SønderjyskE atter i front, da Philip Zinckernagel sparkede bolden flot i kassen direkte på frispark. Christian Enemark var så uheldig at blive noteret for et selvmål, og selv om U17-spiller Andreas Pyndt fik bolden forbi Marin Skender i SønderjyskE-målet, fik Brøndby-mandskabet trods flere forsøg ikke point ud af opgøret.