31. JANUAR 2017 kl. 18:00
Andrew Hjulsager solgt til Celta Vigo

Efter Brøndby IF og Celta Vigo sent i aftes blev enige om et skifte for Andrew Hjulsager, tog midtbanespilleren i dag med tilladelse fra Brøndby IF til den spanske klub for at se nærmere på forholdende og forhandle sine personlige vilkår på plads med Celta.

De forhandlinger er faldet på plads, og Andrew Hjulsager har derfor skrevet under på en kontrakt med Celta Vigo og skifter per dags dato til den spanske klub.

Med salget af Andrew Hjulsager, der spillet i Brøndby IF siden han var ni år gammel, fortsætter klubben sin fine tradition for at udvikle egne talenter og gøre dem modne til en karriere i de store europæiske ligaer som senest bevist ved salgene af Riza Durmisi og Nikolai Laursen.

Vi ønsker Andrew Hjulsager held og lykke med sin fremtidige karriere. 

Foto: Getty Images