28. DECEMBER 2016 kl. 12:45
Endnu et Masterclass-talent i Superliga-truppen

Brøndby Masterclass har som målsætning at være Danmarks bedste talentakademi, og på den måde være fødekæde til Alka Superliga-truppen. Og det er et stort cadeau til trænere og ledere i Brøndby Masterclass, at endnu en et talent, nemlig forsvarsspilleren Joel Kabongo, nu træder ind i Alexander Zornigers trup.

- Vi er rigtig glade for at det hårde arbejde i Brøndby Masterclass endnu engang bærer frugt og udklækker en spiller til Brøndby IF’s bedste mandskab. 

- Samtidig er det også et skulderklap og en flot belønning for den indsats, som Joel Kabongo har lagt i sin udvikling og daglige træning. Han har løbende trænet med Alka Superliga-truppen, og der har han gjort det så godt, at vi nu har tilbudt ham en kontrakt frem til udgangen af 2021, lyder det fra sportsdirektør Troels Bech. 

Hos Joel Kabongo selv er det svært at skjule glæden over kontrakten.

- Det er den bedste julegave, jeg nogensinde har fået, lyder det fra forsvarsspilleren med et grin.

- Jeg er rigtig glad og stolt over, at jeg har kunne skrive kontrakt med den klub, jeg har elsket, lige siden jeg var helt lille, siger Joel Kabongo, der kom til Brøndby IF som U10-spiller.

Forsvarstalentet har inden kontraktunderskrivelsen talt med cheftræner Alexander Zorninger, der tror på, at Kabongo er en mand for fremtiden.

- Han har sagt til mig, at jeg er en ung spiller med masser af potentiale, men også at jeg skal arbejde hårdt nu. Det har jeg tænkt mig at gøre.

- Jeg glæder mig til at lære drengene i truppen endnu bedre at kende og så udvikle mig nok til, at jeg kan få spilletid i Superligaen, siger Joel Kabongo.