7. DECEMBER 2016 kl. 16:32
Ny kontrakt til backtalent fra Brøndby Masterclass

Brøndby IF og U-landsholdsspilleren Gregers Arndal-Lauritzen har skrevet under på en ny kontrakt, der løber frem til sommeren 2018. Det betyder, at den 18-årige venstreback rykker op i Superliga-truppen til sommer, hvor han bliver seniorspiller.

Gregers Arndal-Lauritzen slår normalt sine folder på U19-mandskabet i Brøndby Masterclass, men et vrid i knæet tidligere på efteråret gjorde, at den talentfulde back måtte opereres og nu er i gang med genoptræningen.

Sportsdirektør Troels Bech fortæller følgende om kontraktforlængelsen:

- For det første er det en spiller, som har vist potentiale igennem længere tid, og Alexander (Zorniger, red.) har været tilfreds med det, han så, da Gregers trænede med Superliga-truppen inden skaden. Samtidig ønsker vi at give ham en opmuntring i denne periode ved at sende et tydeligt signal om, at vi fortsat giver de mest interessante af vores Masterclass-spillere chancen for at komme med på næste niveau.

- Han er en dynamisk venstreback, som viser stort commitment, og den drivkraft er vigtig, når det handler om at drive talentet så langt som muligt. Derfor glæder vi os til at arbejde videre med Gregers og følge hans udvikling - også i Superliga-truppen.

Selv siger backtalentet om forlængelsen af samarbejdet:

- Jeg kan godt lide den filosofi, der er i klubben, og spillestilen passer godt til mig. Det er et godt miljø, jeg har nogle fantastiske holdkammerater, og der er god harmoni på holdet. Jeg elsker at være her, og derfor er det helt naturligt for mig at forlænge min kontrakt. Især når klubben viser mig tillid på den måde.

Gregers Arndal-Lauritzen kom til Brøndby IF som U14-spiller. Han har spillet syv U-landskampe for Danmark.