Masterclass-talenter var i aktion på U-landsholdene

06.10.2016 15:15

De danske U16-, U17- og U19-landshold har været i aktion de seneste 10 dage.

U16-landsholdet spillede to venskabskampe mod Ungarn, og de blev vundet med cifrene 2-1 og 3-2. Frederik Nørrestrand og Muamer Brajanac var at finde startopstillingen i begge opgør, mens Simon Rossil vogtede buret i 3-2-sejren. Muamer var brandvarm og scorede tre mål i de to kampe. Du kan se hans to mål fra 3-2-sejren nederst i artiklen.

Anton Hendriksen og Mads Hermansen var rejst med U17-landsholdet til Ungarn, hvor tre EM-kvalifikationskampe ventede. De to første opgør blev tabt med henholdsvis 2-0 til Holland og 3-1 til Ungarn. De danske U17-drenge rejste sig i tredje og sidste kamp, hvor Liechtenstein blev besejret med 11-0. Mads vogtede buret i de første to kampe, mens Anton var i startopstillingen i den tredje kamp. 

Slutteligt spillede U19-landsholdet venskabskampe mod Schweiz, og ligesom U16-holdet trak de sig sejrrigt ud af begge venskabskampe. Første opgør endte 3-1 til Danmark, som havde Jacob Pryts Larsen, Joel Kabongo og Andreas Kaltoft (billedet) i startopstillingen. Den efterfølgende kamp endte 4-0 til Danmark, hvor de tre Brøndby-spillere sad på bænken.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).