Tag cyklen og kom gratis ind til OB-kampen

20.09.2016 15:10

På søndag kl. 16:00 går det løs mod OB, og hvis du tager cyklen til stadion, kan du komme gratis ind på en af de to endetribuner – og måske får din cykel endda en kærlig hånd.

Hvorfor?

Kampagnen er lavet i samarbejde med Supercykelstierne for at sætte fokus på den nye Supercykelsti, som løber gennem Ishøj, Vallensbæk, Brøndby og Hvidovre ind mod København.

- Vi er med til at fejre den nye Supercykelsti på Vestegnen, både fordi vi støtter det gode initiativ, men også for at minde vores fans om, at man sagtens kan cykle til vores hjemmekampe. Vi glæder os til at se, hvor mange cykelfriske fans der finder vej til Brøndby Stadion på søndag, fortæller Jesper Jørgensen, administrerende direktør i Brøndby IF.

Supercykelstien skal gøre det lettere og mere trygt at pendle på to hjul frem for fire. Ishøjruten, der løber igennem Brøndby, har blandt andet fået ny belægning, fodhvilere, cykelbarometre og forbedringer i udvalgte kryds.

Hvordan?

Tag cyklen til stadion, parkér den i et af de to særligt indrettede områder og modtag en billet på vej ud af cykelparkeringen. Så simpelt er det!

Du finder de to områder, der er blevet særligt opstillet til lejligheden, ved endetribunerne. Du vælger selv, om det skal være den nordlige eller sydlige tribune – også når du skal ind på stadion. RenCykel står endda klar til at vaske og pumpe så mange cykler som muligt, kvit og frit.

Der er i øvrigt mulighed for at følges med borgmesteren, som vil mødes med andre cyklende fans på Brøndbyøster Station kl. 15:00. 

- Jeg står klar med min cykel og håber på, at flere vil følges med mig til stadion. Lad os cykle i samlet flok og få en god snak på vejen, lyder det fra borgmester Kent Max Magelund.

Vind en elcykel eller et sæsonkort til Brøndby Stadion

Som et ekstra led i kampagnen udlover Brøndby IF og Supercykelstierne tre elcykler fra Batavus Danmark (værdi 15.999 kr.) og fem sæsonkort til cykelglade Brøndby-fans. For at deltage i konkurrencen skal du dele et billede af dig selv sammen med en god ven og jeres cykler på Facebook, Instagram eller Twitter med hashtagget #bifcykel og #cykelbuddy.

Konkurrencen slutter den 30. september kl. 12. Vinderne, som udvælges af Brøndby IF og Supercykelstierne, får besked i uge 40/41.

Læs alle konkurrencebetingelser her.