Masterclass: Anton Hendriksen forlænger til 2019

01.09.2016 13:44

16-årige Anton Skipper Hendriksen har forlænget sin kontrakt med Brøndby IF, således hans aftale nu udløber i sommeren 2019.

I april sidste år skrev Anton under på sin første kontrakt med klubben, efter han var fyldt 15 år, og selv om den aftale først udløber i sommeren 2017, er samarbejdet altså nu blevet forlænget yderligere.

A+-træner Bent Christensen Arensøe fortæller, at Anton Hendriksens udvikling gennem det seneste år har bekræftet, at det var et naturligt næste skridt at forlænge samarbejdet.

- Antons udvikling går i den rigtige retning. Sidste år spillede han med på U19-holdet, hvor han gjorde det fint, og så har han bygget yderligere på nogle af sine spidskompetencer, såsom det fremadrettede spil og sit forsvarsspil.

- Men det drejer sig også om de områder, hvor der er plads til forbedringer – der flytter han sig også, og den udvikling har overbevist os om, at vi skal holde fast i ham.  

U17-cheftræner, Frank Hjortebjerg, er meget tilfreds med nyheden. Han er glad for at have en ledertype som Anton på sit hold og fortæller, at forsvarsspillerens holdkammerater ligeledes nyder godt af at spille sammen med ham.

- Anton er en spiller, man sætter stor pris på. Han har altid haft hovedet godt skruet på, han har en god forståelse for fællesskab og ikke mindst for, hvad det betyder at indgå på et hold. Han sætter altid holdet før sig selv.

- Han er en leder og en god anfører, fordi man ved, hvor man har ham, og de andre spillere på holdet er trygge ved ham og glade for ham. Han er en Brøndby-spiller.

I går kom Anton på tavlen, da Brøndby IF’s U17-hold vandt 3-0 over HB Køge.

Du kan komme med bag kulisserne i Brøndby IF og Brøndby Masterclass gennem den nye app, Brøndby Indefra. Den kan du hente her