Uafgjort mod Panathinaikos

25.08.2016 20:52

Brøndby IF tog imod Panathinaikos FC en uge efter det første opgør. Kampen i Grækenland endte som bekendt med en 3-0-sejr til de grøn- og hvidstribede, og den føring var for stor til, at Brøndby IF kunne kæmpe sig videre til gruppespillet i Europa League. Kampen endte 1-1 og dermed vandt Panathinaikos samlet 4-1.

Det var et Brøndby-mandskab, der skulle frem og jagte mål, og det var også de blågule, der satte sig på spillet fra start. I kampens indledning var der flere gange optræk til gode chancer, når hjemmeholdet kom over kanterne og havde dødbolde, men skarpheden manglede i den sidste aflevering.

Efter 15 minutter var Brøndby IF tæt på at bringe sig foran 1-0. Teemu Pukki kom alene igennem mod gæsternes mål, og efterfølgende løftede han bolden over målmanden.  Angriberen kunne dog ikke få bolden under kontrol til at afslutte med det samme, og derfor nåede forsvarsspillerne tilbage og blokerede afslutningen.

Brøndby IF pressede videre i jagten på målene. Det gav fine forsøg fra distancen til blandt andet Hany Mukhtar og Christian Nørgaard, og førstnævnte kom i centrum med ti minutter til pausen. Et gennemspillet angreb blev afsluttet med en fornem aflevering fra Wilczektil Mukhtar, som sikket udplacerede Luke Steele.

Dermed manglede blågule to scoringer for at udligne føringen, men få minutter efter Mukhtars mål var gæsterne tæt på at udligne. Ibarbo kom til en helt åben chance lige for målet, men han overplacerede sin afslutning, som ramte stolpen og gik til målspark.

1-0 var resultatet ved pausen, og fra anden halvleges start var det grækerne, der kom frem til de bedste chancer. Først sparkede Marcus Berg en god mulighed over mål, og senere var et indlæg tæt på at drille Toppel i Brøndby-målet.

20 minutter inde i anden halvleg blev det ikke blot ved chancerne. Ivan Ivanov kom højest på et indlæg fra venstre side, og hans indlæg sejlede over i det lange hjørne, og så stod der 1-1.

Det gjorde opgaven meget svær for de blågule, men de pressede ufortrødent videre. Først kæmpede Phiri sig til en god chance, og senere trykkede Hjulsager af fra distancen, men i begge tilfælde afvist gæsternes målmand.

Selvom Brøndby IF satsede offensivt, blev der ikke scoret yderligere, og dermed ender playoff-kampene samlet 4-1 til Panathinaikos.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).