Mukhtar: Vi skal fortsætte vores gode arbejde

20.08.2016 07:20

- Lige nu er vi selvfølgelig skuffede, men når vi er hjemme, så er kampen mod Panathinaikos ude af vores system, og så fokuserer vi udelukkende på AGF, siger Hany Mukhtar i flyet fra Grækenland til Danmark.

Den tyske offensivspiller har gjort det rigtig godt i Brøndby IF efter ankomsten fra Benfica, og han er glad for at være på Vestegnen.

- Der er blevet taget godt imod mig, og jeg kan godt lide at spille på det her hold. Vi spiller god fodbold, og hvis vi bare fortsætter vores gode arbejde, skal vi nok blive endnu bedre. Det skal vi også vise på søndag mod AGF.

Download den nye Brøndby-app her

Brøndby IF’s mange fans har taget den nye nummer 10 til sig, og glæden er gengældt, fortæller Hany Mukhtar.

- Det er svært ikke at blive glad, når man får sådan en modtagelse og en fantastisk opbakning fra fansene. De er utrolige i deres støtte til holdet, og det betyder rigtig meget for os at mærke den passion, de har for både spillerne og klubben.

Tror du på, at Mukhtar og co. kan rejse sig med en sejr mod AGF på søndag, kvitterer hovedpartner Bet25.dk i skrivende stund med odds 2.55.

Husk i øvrigt, at du kan stadig sikre dig et sæsonkort til Brøndby Stadion. Priserne starter fra bare 995 kroner. Læs mere om de mange fordele ved sæsonkortet her, hvor du selvfølgelig også kan købe et.

LÆS OGSÅ:
- Larsson: Rigtig svært at spille ni mod 11
Pukki: Vi vil gøre alt for at gå videre
Rønnow: Dommeren mangler lidt føling