22. JULI 2016 kl. 16:30
Mads Juel Andersen udlejes til HB Køge

Brøndby IF og HB Køge har indgået en lejeaftale, der betyder, at Mads Juel Andersen tørner ud for "svanerne" frem til nytår.

Dermed får den 18-årige midterforsvarer, der netop har taget hul på tiden som seniorspiller, mulighed for at indsamle værdifuld erfaring til sin udvikling, fortæller Brøndby IF's sportsdirektør, Troels Bech.

- Aftalen med HB Køge har den fordel, at den kan give Mads seniorminutter i benene og hår på brystet. Som ung spiller er det værdifuld erfaring at blive matchet i kampe, og vi har tidligere set, at en udlejning kan hjælpe de unge godt på vej - senest med Svenn Crone som et godt eksempel, siger Troels Bech og tilføjer:

- Vores håb er derfor, at Mads kan bruge opholdet i HB Køge til at lægge yderligere på sin udvikling. Som en del af aftalen vil han kunne træne 1-2 gange om ugen med Superliga-truppen her i Brøndby, så han stadig er en del af vores træningsmiljø.