8. JULI 2016 kl. 12:30
Brøndby IF siger farvel til David Boysen

Efter blot seks måneder siger Brøndby IF farvel til David Boysen. Brøndby IF har modtaget et tilbud fra den hollandske klub Roda på den offensive midtbanespiller, som Brøndby IF har takket ja til, og man har derfor givet David Boysen lov til at tage til Holland og forhandle de personlige vilkår på plads.

Sportsdirektør Troels Bech forklarer:

- David Boysen har leveret det, vi håbede, da vi skrev kontrakt med ham i januar i år. I foråret satte han med sit offensive spil sit præg på vores hold med både mål og assists. Det er måske lidt tidligt, vi siger farvel til David efter blot seks måneder, men det er en god mulighed for David at prøve lykken i udlandet. Vi ønsker David held og lykke med det nye eventyr.

Køb sæsonkort til Brøndby Stadion - priser fra blot 995 kr.

David Boysen fortæller om muligheden for at komme til hollandsk fodbold:

- Jeg vil gerne takke Brøndby IF for at give mig muligheden for at prøve mig selv af i hollandsk fodbold, selvom jeg kun har været i Brøndby IF i kort tid. Til trods for min korte tid i klubben, så føler jeg, at jeg fik bevist mig i Brøndby IF, og jeg så frem til at kæmpe om pladserne under Alexander Zorniger, men nogen gange går tingene hurtigt i fodboldens verden, og interessen fra Roda er en jeg ønsker at forfølge.

- For mig er det det helt rigtige at skifte den danske Superliga ud med den hollandske Æresdivision og prøve mig selv af på det niveau. Jeg vil gerne takke Brøndbys fans for den modtagelse, de gav mig og den opbakning, de altid leverer til os spillere. Det er helt unikt, og det vil jeg aldrig glemme.

I sine 17 kampe for Brøndby IF scorede David Boysen tre mål.

Næste hjemmekamp er sæsonens første kamp i Alka Superligaen, hvor Esbjerg fB gæster Brøndby Stadion. Du kan købe billet her. Du kan også stadig sikre dig fast plads på Brøndby Stadion ved at købe sæsonkort, hvor priserne starter fra 995 kr. De kan købes her.