Hattrickmageren Stückler: Dejlig aggressivt

18.06.2016 18:39

11-1. Der var gang i Brøndby-offensiven i opstartens første træningskamp (se kampfakta her).

Det kom blandt andet 19-årige Daniel Stückler til gode, som sammen med angrebsmakker Kamil Wilczek stod for seks af målene - tre til hver. Vi fangede den unge angriber efter slutfløjtet.

Så fik I den første kamp i benene med Alexander Zornigers "aktion, aktion, aktion"-filosofi. Hvordan var det?

- Det var fedt. Dejlig aggressivt. Holdet var med, når man pressede frem, så jeg synes, at det gik godt. Det var godt at få prøvet, selv om vi kun lige er begyndt på arbejde med det. Det vil blive bedre for gang til gang, efterhånden som systemet og stilen sidder bedre fast. 

Hvordan var din rolle anderledes?

- Som angriber skal man finde en lidt anden position. Når de har bolden, skal man være lidt længere ude mod siden, og så skal man altid tænke fremad. Altid. Når vi erobrer bolden, skal Kamil og jeg i de fleste tilfælde søge dybden, og det fik vi testet lidt af i dag.

- Samtidig var det dejligt at få tanket selvtillid med tre mål og to assists, tilføjer den unge angriber med et stort smil.

Hvordan var kampbenene efter den første uges træning, hvor I har kørt godt på?

- De var lidt ømme. Det var de, må jeg indrømme, men det var stadig dejligt at spille kamp igen. Nu er vi også i gang på den front.

Næste opgave for Brøndby IF er en træningskamp mod Næsby Boldklub. Den spilles på fredag den 24. juni på udebane med kickoff kl. 18:30.

Vil du se Daniel Stückler og resten af Brøndby-mandskabet i aktion, aktion, aktion i den nye sæson, kan du med fordel købe et sæsonkort. Ud over en besparelse på op til 50 % sammenlignet med køb af billetter får du en række fordele - læs mere på saesonkort.brondby.com.