31. MAJ 2016 kl. 11:24
Masterclass-weekenden bød på to sejre og en uafgjort

De tre ældste hold fra Brøndby Masterclass har været i aktion i weekenden. U19 havde besøg af Esbjerg, og det endte med pointdeling mellem de to hold. U17 skulle ligeledes spille mod Esbjerg, og de vandt deres kamp. Sidst, men ikke mindst, skulle U15 op imod HB Køge, og de sejrede på et sent mål i kampen.

Uafgjort for U19 mod et defensivt Esbjerg-hold

De ældste talenter fra Brøndby Masterclass skulle forsøge at følge op på sidste uges 1-0-sejr over Lyngby, da Esbjerg lørdag eftermiddag gæstede Vestegnen. Et defensivt indstillet Esbjerg-hold bragte sig foran i første halvleg på en standardsituation, men Brøndby-drengene kæmpede sig tilbage i anden halvleg, og de fik udlignet til 1-1 kort inde i anden halvleg. Målet blev sat ind af Andreas Bruus.

Cheftræner Frederik Birk var tilfreds med det blågule comeback, men han havde gerne set holdet afgøre kampen i den gode periode i anden halvleg.

- Vi gav for meget væk i starten af kampen. Esbjerg stod lavt på banen, og de forsøgte at gøre rummene små, hvilket gjorde, at vi havde bolden meget i fase 1. Der var gode tendenser i det opbyggende spil og overgangen til angrebsspillet i første halvleg, men der manglede noget kvalitet og skarphed i den sidste fase. 

- Vi kom godt ud til anden halvleg, og Andreas Bruus var kommet på banen fra halvlegens start. Efter et par minutters spil blev han sendt i dybden på fint fremspil af Magnus Häuser. Andreas er stærk i disse situationer, og fra en position i højre side sendte han fornuftigt bolden ned i det lange målhjørne. Efter målet havde vi en god periode med momentum, hvor vi skulle have scoret og afgjort kampen. Jo længere vi kom i ind halvlegen, jo mere tabte vi grebet om kampen. Drengene så lidt møre ud mod slutningen, og derfor dominerede vi ikke, som vi ville. I anden halvleg fik vi skabt mere, og der kom mere produkt og form i fase 3. 

U19: Brøndby IF - Esbjerg 1-1 (0-1)
0-1 Esbjerg
1-1 Andreas Bruus

Startopstilling

Tobias Noer - Oliver Carrara - Rasmus Grosen

Amir Al-Ammari - Magnus Häuser

Nicklas Halse

Gregers Lauritzen - Joel Kabongo - Mads Juel Andersen - Christian Enemark

Jacob Pryts

Bænken: Andreas Bruus (Ind 46'), Armend Aslani (Ind 70') og Janus Samuelsen (Ind 80').


U17 bankede Esbjerg hjem til Vestkysten

Albert Capellas' tropper skulle lørdag eftermiddag op imod de vestjyske gæster fra Esbjerg, og kampen udviklede sig aldeles positivt for de blågule talenter. I en kamp, hvor hjemmeholdet havde kontrol, endte de blågule med at vinde 2-0 på mål af Ertugrul Teksen og Karl Dines Appelt (billedet). Det var derfor også en glad cheftræner, brondby.com tog en snak med efter kampen.

- Det var en god og moden kamp af holdet. Drengene fulgte og eksekverede gameplanen til punkt og prikke. De fleste havde et højt niveau i dag, og det medvirkede til en stærk holdpræstation. Jeg var tilfreds med vores pres og vores organisation, som var solidt i kampen. Vi havde god kontrol over kampen, hvor det kun var de sidste 10 minutter af første halvleg, vi mistede noget af kontrollen med matchen.

- Vi gav få chancer væk, og de få chancer, der var, havde Casper (Hauervig red.) styr på i målet. Han skal have ros for sin indsats. Vores opbygningsspil havde en god rytme, og vi angreb som en enhed, hvilket gav spillet en god sammenhæng. Generelt styrede holdet kampen rigtig flot, og det var en kamp, man kan være stolt over både som træner og spiller.

U17: Brøndby IF - Esbjerg 2-0 (1-0)
1-0 Karl Dines Appelt
2-0 Ertugrul Teksen

Startopstilling

Magnus Warming - Andreas Pyndt Andersen - Ertugrul Teksen

Jonas "Mini" Madsen - Karl Dines Appelt

Mads Eslund

Lasse Munkholm - Anton Hendriksen - Benjamin Laursen - Christian Johansen

Casper Hauervig

 

U15 hentede sen sejr mod HB Køge

Frank Hjortebjergs mandskab skulle søndag eftermiddag spille mod HB Køge, som de tidligere på sæsonen havde tabt til. Denne gang skulle det imidlertid blive holdet fra Brøndby, der kunne synge sejrssang, da kampen var overstået.

I en tæt kamp vandt Brøndby-holdet med 1-0, da Laurids Brandt scorede kort før tid. Kampen blev desværre også præget af et grimt uheld, der gjorde, at kampen i anden halvleg var afbrudt i næsten en halv time, og vi ønsker HB Køges Magnus Kjeldsen god bedring. Cheftræner Frank Hjortebjerg er fornøjet over sejren, og han synes, at holdet leverede en flot præstation efter spilstoppet.

- Vi spillede en ok første halvleg, hvor vi var i kontrol, men vi skabte ikke nok chancer. Vi gik til pause med en fin fornemmelse, og vi kom også bedre ud i anden halvleg. Vi pressede mere på, og vi skabte også nogle store chancer. Gennem hele kampen holdt vi også HB Køge til kun tre afslutninger, hvilket er rigtig fint.

- Da der var et kvarter tilbage, blev en Køge-spiller sendt i dybden, og i den forbindelse stødte han sammen med vores målmand. Han får en rigtig slem skade i sammenstødet, og det gjorde kampen blev afbrudt i næsten 25 minutter. Kort inden kampen blev optaget igen, aftalte vi med drengene, at nu skulle den have fuld gas i det sidste kvarter. Det lykkedes vi rigtig godt med, og vi trykkede HB Køge rigtig godt.

- Vi skabte nogle meget store chancer, og så scorede Laurids (Brandt red.), da der var tre minutter tilbage. Med sejren kom vi op på førstepladsen så stor ros til drengene for den flotte præstation.

U15: Brøndby IF - HB Køge 1-0 (0-0)
1-0 Laurids Brandt

Startopstilling 

Mateo Lombart - Giran Pyne-Cole - Roni Arabaci

Martin Bisgaard - Laurids Brandt

Morten Frendrup

Victor Sørensen - Mikkel Eslund - Lukas Karlsson - Frederik Nørrestrand

Marco Grønholdt

Bænken: Albert Jakobsen (Ind 35'), Andrew Oseni (Ind 45') og Matin Saleh (Ind 48').

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).