Nederlag mod Viborg FF

23.05.2016 20:58

Det var endnu engang et Brøndby Stadion badet i solskin, der her til aften lagde bane til kampen mellem Brøndby IF og Viborg FF i Alka Superligaens 31. runde. Kampen endte med en 1-0-sejr til Viborg FF på mål af Mathias Wichmann.

Det blev en hektisk start på kampen, da udeholdet allerede efter fire minutter bragte sig foran 1-0. Ved en tilfældig afretning endte bolden til Mathias Wichmann, som kunne sende kuglen under en fremstormende Frederik Rønnow i Brøndby-målet. Efter målet satte Brøndby-mandskabet sig på tingene, men de havde svært ved komme igennem Viborg-forsvaret, som stod godt organiseret. Midt i halvlegen var Brøndby IF nødsaget til at foretage deres første udskiftning, da Daniel Agger måtte udgå, og han blev erstattet af Svenn Crone. Mens det var Brøndby-holdet, der sad på tingene, så var det Viborg FF, der var farligst. En skidt aflevering fra Rønnow medførte en stor chance, men Brøndby-forsvaret fik clearet i sidste ende.

Brøndby IF blev ved med at sidde på sagerne, og efter 37 minutter kom de også frem til en mulighed. Johan Larsson var kommet med frem over højrekanten og fandt Kamil Wilczek på midten. Wilczek fik vristet sig nok fri til at få sendt en afslutning afsted, men den sad desværre et godt stykke forbi mål. Der blev ikke skabt flere chancer i første halvleg, og holdene kunne dermed gå til pause med stillingen 1-0 til Viborg FF.

Fra anden halvlegs start blev Daniel Stückler sendt på banen i stedet for Andrew Hjulsager. Brøndby IF kom ud med fin energi, men chancer var stadig en mangelvare for hjemmholdet. Unge Stückler kom med første forsøg, da han cirka 10 minutter inde i anden halvleg forsøgte sig fra distancen. Hans afslutning blev imidlertid reddet af Viborg-målmanden. Samme Stückler var på færde små fem minutter senere. Wilczek sendte en bold ind fra venstre, og den unge angriber kom først på indlægget. Han fik sendt et kvalificeret forsøg mod mål, som Viborg-keeperen dog havde styr på. Halvvejs gennem anden halvleg satsede hjemmeholdet offensivt, da Johan Elmander blev skiftet ind i stedet for Patrick da Silva.

Elmander skulle ikke bruge mange øjeblikke for at skabe ravage. Han fik tilkæmpet sig et frispark midt for Viborg-målet, og det frispark skulle Johan Larsson tage sig af. Desværre var hans skud en snært overplaceret, og det sneg sig lige udenom målrammen. Med tre minutter tilbage af kampen blev Brøndby IF reduceret til ti mand, da Elmander blev udvist efter sit andet gule kort. Hjemmeholdet forsøgte at lægge et tryk til sidst, men der blev ikke scoret mere i kampen, og Viborg FF vandt dermed 1-0.