11. MARTS 2016 kl. 13:58
Brøndby Matchday klar i App Store og Google Play

Brøndby Matchday – vores app til kampdage på Brøndby Stadion – er nu tilgængelig i App Store og Google Play!

Med Matchday-appen på din smartphone får du adgang til optaktsartikler og interviews, de to holds startopstillinger (fra en time før kickoff) og konkurrencer med lækre præmier, når der skal gættes på hjemmekampenes tilskuertal og stemmes på Man of the Match - uanset hvor du befinder dig. Er du til stede på Brøndby Stadion, får du en ekstra feature i appen, nemlig muligheden for se highlights fra kampen undervejs.

Du kan selvfølgelig stadig finde webapp-udgaven på matchday.brondby.com.

Præmier til Randers-kampen

På søndag til kampen mod Randers FC er der en hjemmebanetrøje med valgfrit tryk i præmie til den Matchday-bruger, som kommer tættest på tilskuertallet. I Man of the Match-konkurrencen bliver der trukket lod om et par trådløse høretelefoner fra Jabra (Jabra Sport Pulse) blandt alle, der har stemt.

Køb din billet til søndagens opgør mod Randers FC her. Husk, at der op til denne kamp er et tilbud til Sydsiden, hvor du kan få to kampe til halv pris - læs mere her.

LÆS OGSÅ:
- Faninfo: Ikke tilladt at medbringe større tasker på Sydsiden
- Optakt: Info og stats om BIF - RFC