9. MARTS 2016 kl. 09:03
Selskabsmeddelelse 01/2016: Strategievaluering og ny adm. direktør

BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S
Cvr.nr. 83 93 34 10

Brøndby, den 9. marts 2016

SELSKABSMEDDELELSE NR. 01/2016


Brøndby IF påbegynder strategievaluering mod 2020 og stopper samarbejde med adm. direktør

Bestyrelsen i Brøndby IF har påbegyndt en strategievaluering og har i den forbindelse evalueret samarbejdet i den øverste ledelse i Brøndby IF. Bestyrelsen har på denne baggrund valgt at stoppe samarbejdet med administrerende direktør Søren Vadmand med øjeblikkelig virkning. Parterne forhandler nu om de nærmere fratrædelsesvilkår.

Som ny administrerende direktør har bestyrelsen valgt at genudnævne CFO Jesper Jørgensen, mens sportsdirektør Troels Bech indtræder i direktionen på lige fod med Jesper Jørgensen. Direktionen i Brøndby IF vil fremadrettet bestå af administrerende direktør Jesper Jørgensen og sportsdirektør Troels Bech. 

Bestyrelsen har ligeledes besluttet, at formandskabet i en periode skal træde tættere på den daglige ledelse. Bestyrelsen har derfor valgt at udpege Morten Albæk som ny næstformand, samtidig med at næstformand Thorleif Krarup fortsætter i bestyrelsen som almindeligt bestyrelsesmedlem. Det betyder, at formandskabet i Brøndby IF fremadrettet vil bestå af bestyrelsesformand Jan Bech Andersen og næstformand Morten Albæk. 

Arbejdet med strategievalueringen forventes at blive færdiggjort og præsenteret senest i forbindelse med generalforsamlingen den 13. april 2016.

Se meddelelsen som pdf her.

Brøndby IF
Jan Bech Andersen
Bestyrelsesformand

Information
Yderligere information om denne meddelelse kan fås hos kommunikationschef Christian Schultz på telefon 43 63 08 10.