Auri parat til opgaven: Én træning ad gangen

09.03.2016 16:30

Efter dagens opsigelse fra cheftræner Thomas Frank bliver det Auri Skarbalius, der indtil sommerferien skal stå i spidsen for Brøndby IF’s Alka Superliga-mandskab. Og Brøndby-legenden er helt klar på den opgave, der venter.

- For mig handler det i første omgang om, at vi tager én dag ad gangen, én træning ad gangen og én kamp ad gangen.  Fokus for mig vil i foråret hele tiden være på næste kamp.

Og Auri er allerede gået i gang med sin første opgave, da han i dag overtog ansvaret for truppen og træningen.

- Jeg tiltrådte i formiddags, så jeg har brugt dagen i dag på at danne mig et overblik over tingene frem mod søndagens kamp sammen med resten af trænerteamet. Jeg er ved at danne mig et overblik over, hvilke spillere der er til rådighed, hvordan dagsformen er og ud fra dette skabe de bedst mulige resultater. Det er det vigtigste. Det handler om at kigge fremad og hente de point, der er nødvendige for, at vi kan indfri vores målsætning. 

Det har været en speciel dag i Brøndby IF, hvor opgaven som cheftræner kom meget pludseligt, men fokus er alligevel knivskarpt fra Auri og truppen.

- Vi kan ikke gøre noget ved det, der sker uden for banen. Den eneste indflydelse, spillerne har, er på træningsbanen og på de stadioner, de spiller. Fokus er på det, vi skal, og ikke alt det andet, lyder det kontant fra den midlertidige cheftræner, der har målet klart:

- Jeg tror på vores målsætning om medaljer, og det er dét, vi går efter.

Du kan købe din billet til Auri Skarbalius' første opgave i Alka Superligaen, som er på søndag kl. 16:00 mod Randers FC, ved at trykke her.

Husk, at du kan følge Brøndby IF på Facebook, Instagram (brondbyif_official), Twitter (@BrondbyIF) og Snapchat (brondbyif_snap).