Frank: Tilfreds med de tre point

28.02.2016 21:38

Forårets første kamp i Alka Superligaen for de blågule bød på en hjemmesejr og tre point på kontoen mod Hobro IK, hvor startopstillingen talte to debutanter i form af nyindkøbene David Boysen og Kamil Wilzcek.

Thomas Frank havde før kampen talt om fællesskab, og det var da også et Brøndby-hold, som i den grad viste figthervilje i alle 90 minutter. Cheftræneren forklarer:

- Vi er tilfredse med sejren. Drengene skal have ros for at levere en rigtig stor arbejdsindsats og vise stærk energi igennem alle 90 minutter. Vi gjorde det rigtig svært for Hobro ved at spille bag om deres forsvar og ved at få dem til at løbe, og så var vi rigtig gode til at vinde mange andenbolde. Igennem kampen havde vi mange momenter, hvor vi vendte spillet og løb offensivt, og derved fik vi trukket deres kæder fra hinanden. 

- Holst, Nørgaard og Ørnskov gik alle ind og leverede en flot indsats, og de var med til at samle og løfte holdet efter Austin og Daniel går ud. I offensiven viste samarbejdet mellem Pukki og Wilzcek lovende takter, og Juelsgård gik ind og leverede en helt igennem stærk præstation i midterforsvaret sammen med Ørnskov. Så vi er tilfredse med mange aspekter af spillet i kampen, og den fælles indsats fra spillerne, som vi talte om før kampen, leverede vi på. Nu handler det om næste kamp, og vi har en pokalkvartfinale i Skive på onsdag, som vi skal over og vinde. 

Pokalkvartfinalen mod Skive spilles på udebane onsdag den 2. marts kl. 18:30, og den vises på TV3+.