Faninformation om kampen mod Malmö FF

12.02.2016 11:48

Brøndby IF får stærk opbakning til søndagens opgør mod Malmö FF. Selv om der blot er tale om en træningskamp, har 550 fans indtil videre køb billet til udebaneafsnittet på Malmö IP, hvor der er kickoff kl. 14:00 på kunstgræsset.

Busser og biler henvises til parkeringspladsen ved udebaneafsnittet. Det vil sige vest for stadion ved Roskildevägen - følg politiets og kontrollørernes anvisninger. Der er to indgange til stadion: En til MFF-fans og en til Brøndby-fans.

Fans, der tager toget over Øresund, bør tage af sted i god tid på grund af DSB og Skånetrafikkens ID-kontrol. Det anbefales at stå af ved Centralstationen og derefter indfinde sig på Lilla Torg. Herfra vil svensk politi anvise Brøndby-fansene til den planlagt rute til stadion og udebaneafsnittet. Ruten fremgår af kortet nedenfor.

Har du endnu ikke køb billet til opgøret, kan du nå det endnu. Frem til lørdag kl. 14:00 foregår salget i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion (voksen 100 kr. | barn 60 kr.). Det er også muligt at købe billet ved Malmö IP på selve kampdagen. Betaling kan ske i svenske eller danske kroner i forholdet 1:1 og kun i sedler.


Klik her for at se kortet i større version.