25. JANUAR 2016 kl. 21:30
Brøndby IF henter hurtig kantspiller

Brøndby IF forstærker sig med 24-årige David Boysen, der skifter fra Lyngby Boldklub. Den hurtige kantspiller kommer til Brøndby IF på en 2½-årig kontrakt og skifter til de blågule med øjeblikkelig virkning. 

Sportsdirektør Troels Bech udtaler:

- Vi får i David en spiller, der med sin fart kan og tør udfordre modstandernes defensiv og kan bringe yderligere dynamik til vores offensive spil. Og så har han mål i støvlerne.

- David har det sidste års tid vist en stor modenhed i sin tilgang til fodboldlivet, og det har givet pote på fodboldbanen, hvor han er gået fra at være et talent, der tager chancer, til en profil, der tager ansvar.

Husk at følge Brøndby IF på Facebook - find os på facebook.com/brondby

- Men når man skifter til Brøndby IF forventes det altid, at man løfter sit spil yderligere, og det skal David selvfølgelig også. Vi har en trup med masser af profiler, så David skal ind og bevise til samtlige træninger, at han kan gøre en forskel. 

Med 11 mål i 18 kampe har David Boysen været en af efterårets helt store profiler i Bet25-ligaen og blev i december kåret af Spillerforeningen til årets profil i Bet25-ligaen for andet år i træk.

David Boysen får trøje nummer 15 og har første træning med sine nye holdkammerater tirsdag formiddag.

Du kan også kan følge Brøndby IF på InstagramTwitter og YouTube.