Wilczek: Vil arbejde hårdt for sagen

22.01.2016 20:15

Brøndby IF har fået nyt krudt til offensiven i form af den 28-årige polske angriber Kamil Wilczek, der er skiftet fra Serie A-klubben FC Carpi på en 3½-årig aftale.

- Brøndby er en stor klub med stolte traditioner, og jeg vil gerne være med til at sikre, at klubben hvert år spiller med om medaljer. Jeg er opsat på at gøre mit til at løfte holdet yderligere i fællesskab med mine nye holdkammerater, siger Kamil Wilczek, der blev topscorer i den polske liga i sidste sæson.

Efteråret har han imidlertid tilbragt i Serie A med begrænset spilletid. Derfor forventer han, at der vil gå lidt tid, før han kan vise sit topniveau.

- Jeg ser frem til en god, lang opstart, hvor jeg har mulighed for at lære holdet og spillestilen godt at kende. Det tager selvfølgelig noget tid, og jeg ved, at der er hård konkurrence, men jeg går til opgaven med både ydmyghed og vilje til at arbejde for sagen, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil sætte mit aftryk, siger den nyslåede Brøndby-spiller og tilføjer:

- Fra barnsben har jeg lært, at hårdt arbejde betaler sig. Det understregede mine trænere, fra jeg var helt lille, så det er nærmest kommet ind med modermælken. Jeg er glad, når jeg kan mærke i min krop, at jeg har arbejdet hårdt og givet alt, hvad jeg har. Derfor føler jeg også, at Brøndby-filosofien passer godt til mig.  Brøndby vil gerne dominere kampene, men samtidig er der en forventning om, at det skal arbejdes hårdt for sagen, og jeg står for de samme værdier. Det glæder jeg mig til at vise fansene, som jeg allerede har hørt meget godt om.

FAKTA
Navn: Kamil Wilczek
Født: 14. januar 1988
Position: Angriber
Rygnummer: 20
Tidligere klubber: Carpi, Piast Gliwice, Zaglebie Lubin, GKS Jastrzebie, Elche Ilicitano, UD Horadada, Silesia Lubomia, WSP Wodzislaw