Hvad gør du, Christian Nørgaard?

21.10.2015 09:05

I en ny serie her på brondby.com har vi sat en række af Brøndby-spillerne i fiktive dilemmaer - alt fra hverdagssituationer til akavede øjeblikke. Men hvilken løsning ville de vælge?

Denne gang er det Christian Nørgaards tur.

1) Du er faldet i søvn i flyet på vej til en kamp i Europa - med åben mund. En holdkammerat begynder at proppe små kagestykker ind i munden på dig, og du vågner først, da din mund er helt fyldt. Hvad gør du nu?

- Jeg finder hurtigst muligt ud af, hvem der har lagt det stykke kage ind i munden på mig. Derefter hiver jeg fat i personen og tager en alvorssnak med ham, ha ha. Ej, der skal være plads til spas og løjer. Det kunne i øvrigt godt minde om noget, jeg selv har gjort :-)

2) Du sover over dig på hotellet og misser dermed flyet hjem efter en landsholdssamling i udlandet. Der er træning i klubben i morgen, og din træner forventer, at du står klar i træningstøjet. Hvad gør du nu?

- Jeg forklarer ham, at flyet desværre er aflyst og derfor ikke kan tage et fly før dagen efter. Derefter finder jeg ud af, hvordan området er, så jeg kan få noget godt at spise og blive klar til næste dag.

3) Du får et tilbud fra FC Barcelona. De tilbyder en 5-årig guldkontrakt. De kan dog ikke garantere dig fast spilletid. Samtidig har du fået et tilbud fra Real Sociedad. Du vil få langt mindre i løn, kontraktlængden er den samme, men de garanterer dig fast spilletid. Hvad gør du nu?

- Uden tvivl Real Sociedad. Allerede ved ”Real” vækker det noget i mig, da jeg er stor Real Madrid-fan. Så der er ingen grund til at tage til fjenderne i Barcelona.

Læs også:
- Hvad gør du, Martin Albrechtsen?