25. SEPTEMBER 2015 kl. 14:47
Vigtig Derby-info til alle tilskuere

For at sikre den bedst mulige afvikling for både tilskuere og andre borgere i kommunen har Brøndby IF i samarbejde med Københavns Vestegns Politi, Københavns Politi og FC København iværksat en række afspærringer i forbindelse med Derbyet på Brøndby Stadion søndag den 27. september kl. 13:00. 
 
I denne artikel finder du vigtig information omkring afspærringer og adgangsveje på søndag, så vi råder alle Derby-tilskuere til at læse informationerne godt igennem. 
 
Inden kampen

FC Københavns fans er planlagt til at gå fra Brøndby Strand Station til Brøndby Stadion. Denne rute vil være midlertidigt spærret, når FCK-fansene ankommer. Det forventes at blive et kortere interval i tidsrummet kl. 10:30-12:30, hvor ruten derfor ikke vil kunne køres på eller passeres af andre (se den hvide rute på dette oversigtskort).  

Vi opfordrer derfor Brøndby-fans til at tage mod stadion fra Glostrup Station eller Brøndbyøster Station - via Park Alle. Brøndby-fans skal gå via Hytten i det tidsrum (se gul rute på kortet).  
 
Den alternative rute under Brøndbyvester Boulevard (se orange rute på kort) vil være åben kortvarigt, men lukket i den periode hvor FCK-fansene passerer gangtunnellen. 
 
Kommer du i bil, opfordres du til at ankomme inden FCK-fansenes march eller efter kl. 12:30, hvor Brøndbyvester Boulevard igen forventes at være åben. 
 
Se oversigtskortet her
 
Efter kampen 
 
Hvis Brøndby IF vinder: 
 
Der opfordres efter kampen til, at Sydsiden forbliver inde på stadion i ca. 30 minutter efter kampens afslutning, i tilfælde af at Brøndby vinder kampen. Portene vil være åbne, og ingen bliver tilbageholdt på stadion, men politiet opfordrer til, at man af sikkerhedsmæssige årsager forbliver inde på stadion og fejrer sejren, så man kan få afviklet FCK-fansenes vej væk fra fra stadion i god ro og orden.
 
Hvis man alligevel ønsker at forlade stadion, så vil man have mulighed for at gøre dette fra alle tribuner, men opfordres til at tage ruten syd om stadion mod Hytten og Park Alle (den gule rute på kortet).  
 
Brøndbyvester Boulevard lukkes i forbindelse med FCK-fansenes tur tilbage til Brøndby Strand Station. Gangtunnellen under Brøndbyvester Boulevard vil ligeledes være spærret, når FCK-fansene passerer. Brøndbyvester Boulevard vil først åbne igen, når FCK-fansene har forladt området. 
 
Hvis FC København vinder eller ved uafgjort: 
 
FCK-fansene bliver i disse tilfælde opfordret til at forblive inde på stadion eller i deres aflukkede område, indtil det af politiet bliver skønnet sikkerhedsmæssigt forsvarligt at forlade stadion samlet. Vær opmærksom på, at Brøndbyvester Boulevard lukker cirka 30 minutter efter slutfløjt, og indtil FCK-fansene, der skal med toget, har passeret på deres rute (den hvide rute på kortet).  
 
Alle gående og cyklende Brøndby-fans anbefales at gå syd om Brøndby Stadion og ud via Hytten og Park Alle og videre mod Brøndbyøster Station og Glostrup Station (den gule rute på kortet).