10. SEPTEMBER 2015 kl. 15:13
Kreativ midtbanespiller forlænger til 2018

Med familien omkring sig kunne 16-årige Andreas Bruus i dag sætte sin underskrift på en kontraktforlængelse, så han nu er at finde i Brøndby IF til sommeren 2018. Den talentfulde midtbanespiller fra U17-holdet skrev i vinteren 2014 under på en tre-årig kontrakt, men allerede et år før dens udløb, valgte Brøndby IF og talentchef Kim Vilfort at forlænge samarbejdet med Andreas Bruus.

- Vi føler os overbeviste om, at han er et potentielt emne til Superliga-truppen, så det er derfor, vi går ud allerede nu og forlænger kontrakten. På den måde kan han i ro og fred bygge på, fortæller Kim Vilfort, som ikke er i tvivl om Andreas Bruus’ kvaliteter. 

- Andreas er en type, som rigtig gerne vil vinde, og det skinner tydeligt igennem. Han har et vinderinstinkt på banen, som kan flytte kampe, og det er jo sådan nogle typer, man gerne vil have i en fodboldklub. Så ud over at være en dygtig fodboldspiller og have gode fysiske forudsætninger, er det også rigtig spændende at følge hans udvikling i forhold til at bruge sit vinderinstinkt på den helt rigtige måde.

Her hører jeg til

Andreas Bruus selv var også meget tilfreds med den nye, blågule kontrakt hos sin barndomsklub.

- Brøndby IF er det rigtige sted for mig, og det er her, jeg hører til. Jeg har spillet her, siden jeg var helt lille, og jeg har det rigtig godt med drengene på holdet og trænerne. Så jeg er også overbevist om, at det er her, jeg har bedst mulighed for at udvikle mig. 

- Der er ikke noget, der ikke er styr på i Brøndby Masterclass. Vi får alt lige fra tøj og bolde til hjælp uden for banen, hvis vi har brug for det. Så jeg får ikke bedre forudsætninger for at blive en bedre fodboldspiller. 

Andreas Bruus var en del af det succesfulde U17-hold, der i sidste sæson sikrede sig guld i både pokalturneringen og ligaen.