9. SEPTEMBER 2015 kl. 16:35
Brøndby IF forstærker midtbanen med Rodolph Austin

Selv om transfervinduet er smækket i, kan Brøndby IF i dag præsentere forstærkning til den blågule midtbane. 30-årige Rodolph Austin, der er på fri transfer efter tre sæsoner i engelske Leeds United, har således skrevet under på en 2-årig aftale.

Rodolph Austin bar anførerbindet i Leeds og varetager samme rolle på det jamaicanske A-landshold, som han har repræsenteret 82 gange. Spørger man sportsdirektør Troels Bech, så er det i høj grad midtbanespillerens erfaring og lederegenskaber, der skal styrke det blågule mandskab iført trøje nummer 8.

- Vi er meget bevidste om, at vores unge hold skal have en rutineret rygrad som støtte. Den rolle kan Rodolph udfylde med sin store erfaring i både klub- og landsholdsregi. Han er vant til at gå forrest og tage ansvar. Det har alle hold brug for, og derfor er det glædeligt, at vi nu kan byde Rodolph velkommen i Brøndby IF, siger Troels Bech om den jamaicanske landsholdsanfører, der har været med til at vinde Caribbean Cup tre gange (2008, 2010 og 2014) og nå finalen i CONCACAF Gold Cup.

- Rodolph er en vinder. Han kræver meget af sig selv og sine holdkammerater, og han er garant for en hårdarbejdende og dedikeret indsats – og så er han god til at bruge sin fysik. Vi glæder os til at se Rodolph på Brøndby-midtbanen, tilføjer sportsdirektøren.

Processen omkring arbejds- og opholdstilladelse til Rodolph Austin er sat i gang. Den jamaicanske midtbanespiller kan først påbegynde træningen med sine nye holdkammerater, når dette er faldet på plads.

FAKTA
Navn: Rodolph William Austin
Født: 1. juni 1985
Position: Central midtbanespiller
Rygnummer: 8
Klubber: Leeds United, SK Brann, Portmore United
A-landskampe: 82 (7 mål)