Billetsalg til Europa League-kval er sat i gang

01.07.2015 13:38

På torsdag den 2. juli kl. 19 skal Brøndby IF krydse klinger med AC Juvenes/Dogana fra San Marino i første kval-runde til Europa League.

Returopgøret spilles ugen efter, den 9. juli, i San Marino.

Mulighed for gratis adgang

Til kampen er der gratis adgang for Brøndby IF's sæsonkortholdere. Det vil sige, at hvis du lige har forlænget dit sæsonkort eller købt et nyt, skal du bare scanne kortet ved indgangen. 

Har du ikke et sæsonkort, kan du stadig nå at købe et til den kommende sæsons Alka Superliga- samt pokalkampe + de to første kval-kampe til Europa League på Brøndby Stadion. Læs mere om fordelene og køb dit sæsonkort her.

Du har også gratis adgang til kampen den 2. juli, hvis du kommer iført t-shirten fra "Gult stadion"-kampen mod Esbjerg fB. Bemærk dog at det kun er gældende for den pågældende "Gult stadion"-t-shirt og altså ikke en vilkårlig gul trøje.

Sidst, men ikke mindst, vil de personer der købte billet til Esbjerg-kampen den 7. juni få tilsendt en voucher, som kan konverteres til en billet til kval-kampen den 2. juli. Disse vouchers sendes ud i starten af næste uge.

Billetsalget er startet

Er du ikke i en af kategorierne beskrevet ovenfor, der har mulighed for at komme gratis ind, kan du nu sikre dig en plads til kval-kampen på torsdag.

Billetsalget er nemlig sat i gang på brondby.com/billet.