Rud: Tre spillere tager ikke med til Portugal

28.01.2015 14:10

Onsdag eftermiddag flyver Brøndby IF's spillere og ledere på træningslejr til Faro i Portugal, hvor de blågule blandt andet skal deltage i Atlantic Cup.

Tre spillere i Superligatruppen, Michael Almebäck, Frederik Semb og Daniel Holm, tager ikke med på træningsturen sydpå. Sportsdirektør Per Rud forklarer her baggrunden for det.

- Som vi tidligere har meldt ud, har vi et erklæret ønske om at trimme truppen i dette transfervindue. Vi har lige nu for mange spillere, og det antal arbejder vi på at bringe ned.

- I forhold til Portugal-turen er der tre spillere, der bliver hjemme. For Frederik Sembs vedkommende er den primære årsag, at han har en skade og først vil være klar om en uges tid. Og da skaden skal plejes, samtidig med at der er interesse for ham fra anden side, så bliver han i Danmark.

- For Michael Almebäck og Daniel Holm gælder det, at vi er i gang med at finde en god løsning til dem hver især. Derfor har vi valgt at lade dem blive hjemme i stedet for at deltage på en træningslejr, som de måske ville skulle rejse hjem fra snart.

- Vi har en forhåbning om - inden transfervinduet lukker - at finde løsninger, som giver mening for både os og spillerne, og når det sker, skal vi selvfølgelig nok fortælle mere om det, slutter Per Rud.

Resten af Brøndby-truppen tager som nævnt turen til Portugal onsdag eftermiddag.