6. NOVEMBER 2013 kl. 12:16
Skadesupdate

Flere profiler hos Brøndby IF har den seneste tid døjet med forskellige skavanker. Kahlenberg, Makienok, Antipas og Thygesen er blandt de spillere, der har misset en eller flere kampe grundet skader.

Her får du en status på skadessituationen i Brøndby IF's Superligatrup.

Skadesstatus pr. 6. november

Quincy Antipas: Har problemer med den ene hæl og har derfor ikke trænet regelmæssigt gennem et stykke tid. Forventes tilbage i fuld træning inden længe.

Simon Makienok: Lårskaden er i bedring, og træningen optrappes stille og roligt. Det forventes fortsat, at Makienok er i spil til efterårets tre sidste kampe.

Martin Ørnskov: Skal holde fem dages pause, efter at en scanning har bekræftet hævelse og væskeophobning i det ene ankelled. Ørnskov har fået en blokadeindsprøjtning og kan på mandag så småt genoptage træningen.

Thomas Kahlenberg: Den mindre knogleskade i foden er i bedring, og træningen doseres forsigtigt fra dag til dag. Det er fortsat uvist, hvornår Kahlenberg er tilbage i fuld træning.

Daniel Stenderup: Genoptræner fortsat efter bruddet i det ene skinneben. Laver flere og mere krævende øvelser, men er endnu ikke klar til at indgå fuldt i træningen.

Brøndby IF's næste opgave er Superligakampen på søndag kl. 19:15 mod AGF. Det opgør kan du købe billet til her.

Husk at købe din billet i forsalg og komme i god tid til stadion!

MØ

Martin Ørnskov har pådraget sig en mindre skade i det ene ankelled og skal holde fem dages træningsfri. Herefter kan han så småt genoptage træningen. Foto: Arnason.dk