Hradecky og Makienok: Fantastisk opbakning

22.07.2013 08:02

Tæt på 19.000 tilskuere havde fundet vej til Brøndby Stadion, da Brøndby IF søndag aften åbnede Superligasæsonen med 1-1 mod FC Vestsjælland.

Lukas Hradecky, der debuterede i målet, og Simon Makienok ville gerne have takket fansene med en sejr. De glæder sig over den optimisme og opbakning, der er omkring holdet.

Optimisme omkring projektet

- Det var en meget fed ramme, og fansene havde fortjent en sejr med den opbakning. Det var helt fantastisk at opleve sådan en støtte. Nu er vi i gang, og selvfølgelig ville vi gerne vinde, men det lykkedes desværre ikke i dag. De har nogle enkelte chancer, og det udnytter de i tilstrækkelig grad til, at vi ikke får tre point ud af vores overtag.  Til gengæld vidner fremmødet om, at der virkelig er optimisme omkring projektet. Det bliver vigtigt for os på den lange bane, at vi kan stå sammen på den måde, siger Lukas Hradecky.

Holdkammeraten Simon Makienok har nogenlunde samme syn på kampen.

- Brøndby-fansene viser endnu en gang, hvor fantastisk opbakningen er til denne klub. Det er vi meget taknemmelige for. Derfor er det også skuffende, at vi ikke kan give tre point tilbage, siger Simon Makienok og tilføjer:

- Det er irriterende, at vi mangler den sidste skarphed, så vi kan score til 2-0 og lukke kampen, men vi har kunnet mærke igennem opstarten, at vi hele tiden rykker os. Jeg er sikker på, at vi vil se fremgang på holdet, efterhånden som vi får spillet konceptet bedre ind. Når det er sagt, så synes jeg stadig ikke, at det var godt nok, at vi ikke kunne holde føringen, men FC Vestsjælland følger deres 'game pla' godt, og efter 1-1-målet står de rigtig godt på banen. 

LH

Lukas Hradecky fik en snak med pressen efter slutfløjt. Foto: Arnason.dk.