28. JUNI 2013 kl. 15:52
Lebogang Phiri fire år mere på Vestegnen

Brøndby IF's sydafrikanske midtbanetalent, 18-årige Lebogang Phiri, har forlænget kontrakten med Brøndby IF med fire år, så den løber til sommeren 2017.

"Lebo" markerede sig stærkt i forårets sidste fem kampe, hvor han med to vigtige mål og ihærdig fight utvivlsomt vandt mange blågule hjerter rundt om i landet.

Et rigtig stort talent

Afgående sportschef, Ole Bjur, der var med til at hente Lebo til Danmark og også har forhandlet kontraktforlængelsen på plads som en af sine allersidste arbejdsopgaver, udtaler:

- Lebo er uden tvivl et rigtig stort talent, og vi er meget glade for, at han nu er minimum fire år mere i Brøndby IF. Jeg spår Lebo en stor fremtid, hvis han kan blive ved med at være lige så uimponeret og arbejde lige så hårdt og ydmygt med sin udvikling som fodboldspiller.

- Han har nogle fodboldmæssige kvaliteter, der er meget veludviklede for så ung en spiller, og så har han ikke mindst hovedet helt rigtigt skruet på. Han er det, man vil kalde fodboldintelligent og ser mange ting på banen før andre. Det ser spændende ud med Lebo, og vi tror på, at han kan fortsætte med at forbedre sig her i Brøndby IF i de kommende sæsoner.

Jeg er meget beæret

Selv siger Lebo:

- Jeg er meget beæret over, at Brøndby har givet mig chancen og tilbudt mig denne kontrakt. Det føles rigtig, rigtig godt, og jeg er meget stolt. Nu kan jeg kalde Brøndby mit hjem.

- Min fremtid er nu på plads, og jeg kan fokusere på mit fodboldspil og på at blive bedre hver dag. Den sidste sæsons afslutning var fantastisk for mig, men til den nye sæson holder jeg fødderne solidt på jorden og arbejder endnu hårdere end hidtil. Igennem hårdt arbejde kommer succes.

- Jeg vil gerne takke hele teamet omkring holdet. De har behandlet mig som en professionel, selv om jeg var en ung dreng, der kom til klubben. Med deres og holdkammeraternes hjælp er jeg vokset, og jeg skylder dem stor tak for, at jeg nu har underskrevet en lang kontrakt. Alle fansene har også været helt utrolige og har bakket mig og de andre spillere op, selv når det så allersværest ud.

- I hope to serve the club in a great manner in the future. Tak!

LP

En stolt Lebogang Phiri underskriver en fireårig kontrakt med Brøndby IF.