14. MARTS 2013 kl. 14:26
Patrick da Silva og Kristian Andersen forlænger

Kristian Andersen og Patrick da Silva har begge debuteret for Brøndby IF i foråret, selv om de fortsat har alderen til U19-fodbold. Patrick da Silva har fået spilletid i de tre hidtidige kampe i foråret, heraf to fra start, mens Kristian Andersen fik de sidste minutter i 3-0-sejren over AGF i seneste Superligarunde.

Nu er Brøndby IF blevet enige med begge talenter om en kontraktforlængelse, og "Silva" og Kristian vil fra sommeren 2013 blive indlemmet fast i Superligatruppen. De nye kontrakter løber for begge spilleres vedkommende frem til sommeren 2015.

To spillere med stort potentiale

Brøndby IF's sportschef Ole Bjur udtaler:

- Vi er rigtig glade for, at vi nu har lavet nye aftaler med både Kristian og "Silva". Begge spillere kommer fra vores talentafdeling og har derigennem fået en fremragende fodbolduddannelse. De har desuden begge to allerede fået debut i Superligaen, og jeg er sikker på, at vi får meget mere at se til dem, hvis de fortsætter med at arbejde hårdt og målrettet. Med de nye kontrakter får de muligheden for at tage de næste skridt i deres udvikling her i Brøndby IF.

- "Silva" er en eksplosiv og hurtig back, der er god i det fremadrettede spil, men også stærk i en-mod-en-situationer. Silva er kommet lidt fra baghjul, og inden for de sidste 18 måneder har han virkelig rykket sig. Han arbejder hårdt og har den rigtige indstilling til tingene, så det er glædeligt, at vi nu kan belønne det arbejde med en ny kontrakt.

- Kristian er en spiller, hvis kvaliteter vi har kendt længe. Kristian er en teknisk dygtig midtbanespiller med et godt touch på bolden og et giftigt spark. På det seneste har han vist os - både til træning og i reserveholdskampene - at potentialet er til stede, og vi forventer os meget af Kristian fremadrettet. Han skal bygge på rent fysisk, men de grundlæggende værktøjer er til stede, lyder skudsmålet fra Ole Bjur.

Både Kristian Andersen og Patrick da Silva hører indtil sommer formelt til U19-truppen, men vil alt efter trænerteamets ønsker indgå i Superligatruppens træninger og kampe.

KA

Kristian Andersen i aktion for reserveholdet. Foto: Arnason.dk

PDS

Patrick da Silva i sin debutkamp for Brøndby IF.