2. JANUAR 2013 kl. 11:36
Kinesisk talent besøger Brøndby IF

I den kommende uge vil en 11-årig kinesisk spiller træne med Brøndby IF's talentfulde U12-mandskab. Det kinesiske talent kommer fra Ebbe Sand Soccer Academy Shanghai, hvor den tidligere U19-cheftræner og Superligakampanalytiker i Brøndby IF, Mads Davidsen, er direktør og cheftræner, og hvis ejer er den tidligere Brøndby-legende Ebbe Sand.

Der er ikke tale om en decideret prøvetræning, men snarere en oplevelsestur for den unge kineser, der har det amerikansk klingende navn Tycho Collins, da spillerens far er fra USA.

Fin mulighed for en ung spiller

Mads Davidsen fra Ebbe Sand Soccer Academy:

- Vi er rigtig glade for, at Brøndby IF har budt Tycho, der er en af vores mest interessante spillere i sin aldersklasse, velkommen til en uges træning. På denne måde viser vi, at hvis vores spillere imponerer og yder en indsats, så er vejen åben til Europæisk fodbold, men i denne omgang er det dog mere en helt unik oplevelse for et ungt talent.

Sportschef Ole Bjur:

- Vi er altid interesseret i at se dygtige spillere, og da Ebbe Sand Soccer Academy selv har arrangeret tur og ophold, så åbner vi gerne døren for dem. På sigt er Kina et spændende marked, og vi holder derfor dialogen ved lige med Ebbe Sand Soccer Academy. Det pågældende ophold skal dog udelukkende ses som en fin mulighed for en ung spiller for at opleve en anden kultur og træne på et højere niveau med vores meget dygtige U12-hold.

ES

Tidligere Brøndby-topscorer Ebbe Sand flankeret af 11-årige Tycho Collins. Foto: Ebbe Sand Soccer Academy.