21. OKTOBER 2012 kl. 22:25
Auri: Vi har lov til at være skuffede

Brøndby IF fik ikke point med hjem fra aftenens Derby, hvor FC København sejrede 1-0 på et mål i begyndelsen af første halvleg.

Cheftræner Auri Skarbalius glædede sig over den blågule indsats i store dele af opgøret og udtrykte skuffelse over det manglende pointudbytte.

Derby som i de gode, gamle dage

- Vi skal have lov til at være skuffede i dag - og det er vi også. Jeg synes, at spillerne leverede en rigtig fin kamp. Det gælder både offensivt og defensivt. De udførte deres taktiske opgaver, og det så godt ud i store perioder, selv om vi spillede mod Danmarks bedste hold.

- Vi lykkedes blandt andet med at stresse dem. De fik ikke lov til at få lige så mange perioder, som de plejer, hvor de kører bolden rundt og dominerer. Vi var dygtige til at stresse dem og dermed tage bolden hurtigt tilbage. Tidligere har vores udfordring været at beholde bolden i længere perioder og lave genpres, men det lykkedes rigtig godt i dag.

- Til gengæld må vi også konstatere, at vi ikke var effektive nok. Vi formåede ikke at spille chancerne store nok, og da vi endelig fik dem, var vi ikke dygtige nok til at eksekvere. Det arbejder vi med hver eneste dag. Både løbene for boldholderen, opspillet, selve afslutningerne og ikke mindst det mentale, hvor vi skal tro på stolpe-ind.

- Det var dejligt at spille i Parken igen med næsten fuldt hus. Det var ligesom i de gode, gamle dage. Som jeg sagde til drengene inden kampen: "Jeg kunne virkelig godt tænke mig at spille denne her". Spillerne nød det også. Drivkraften var hverken flugt eller pres, men nydelse. Også ved at betale tilbage til fansene rent spillemæssigt og med flot indstilling, men vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke kunne give dem point med hjem.

AS

Cheftræner Auri Skarbalius havde ros til sine spillere efter indsatsen mod FC København. Foto: Arnason.dk.