29. MAJ 2012 kl. 14:35
Foreløbigt opstartsprogram

Cheftræner Auri Skarbalius og hans mandskab ser frem til at tage hul på en ny sæson, når Superligaen senere på sommeren bliver fløjtet i gang igen.

Spillerne returnerer fra ferie den 11. juni, og foreløbig venter nedenstående opstartsprogram.

Træningslejr i Tyskland

Allerede fredag den 15. juni skal Brøndby IF i kamptøjet. Det sker på Stensved Stadion på Sydsjælland, hvor Langebæk Alliancen har samlet et All Star-hold til en sommerkamp. Kampen begynder kl. 18:30.

Otte dage senere drager holdet på træningslejr i Osnabrück, Tyskland. Her venter blandt andet to træningskampe - henholdsvis den 24. og 29. juni - men modstanderne er endnu ikke fastlagt. Spillerne returnerer til Danmark den 30. juni.

Lørdag den 7. juli er det tid til den årlige Brøndby-dag, hvor hele familien kan have en hyggelig dag i Brøndby Stadions rammer med underholdning, aktiviteter og mulighed for at møde spillerne. Dagen efter vil samme omgivelser lægge græs til opstartens sidste træningskamp kl. 16:00 imod HB Køge.

brondby.com opdaterer løbende, når der kommer nye detaljer og navne på de sidste træningsmodstandere.