25. MAJ 2012 kl. 20:45
U19: Patrick Olsen scorede i 3-1 sejr

Danmarks U19-landshold vandt fredag den 25. maj med 3-1 over Tyrkiet. Dermed er landsholdet nu klar til en gruppefinale mod Grækenland på Gentofte Stadion på mandag, hvor en sejr vil medføre en kvalifikation til U19-EM senere på året.

Brøndby IF var til dagens kamp repræsenteret ved Patrick Olsen og Frederik Holst, som begge spillede en fin kamp. Førstnævnte kronede endda en god arbejdsindsats med målet til 2-0. brondby.com tog en snak med målscoreren Patrick Olsen

På højde med Superligaen

- Jeg synes ikke, vi spiller vores bedste kamp. Vi får ikke rigtigt etableret vores spil, og vi løber for meget efter bolden. Til gengæld er vi skarpe i dag, og vi scorer på de chancer, vi får. Så alt i alt synes jeg, det er en fortjent sejr mod en stærk modstander.

- Kampen i dag har et internationalt snit. Både inde og uden for banen. Det bliver en fysisk præget kamp, med mange dueller og generelt et virkelig højt intensitetsniveau. Det er de her kampe, man kan mærke er med til at udvikle en, og med alle de tyrkiske fans føltes det jo næsten som om, vi var på udebane. Periodevist var kampen næsten på niveau med de Superligakampe, jeg har spillet.

- Jeg modtager en god bold fra Nicolai, (Nicolai Brock-Madsen,  red.) og så sætter jeg bare indersiden på og heldigvis går den i en bue over i det fjerneste hjørne. Det var en fantastisk følelse at score igen. Der er langt imellem mine mål, så det gælder om at fejre dem, når de kommer, slutter en glad Patrick Olsen.

PA

Patrick Olsen spillede hele kampen på den defensive midt, da U19-landsholdet slog Tyrkiet med 3-1.