Patrick Olsen kom op at hænge

16.05.2012 08:30

Så blev det Patrick Olsens tur til at komme op og hænge i talentafdelingen efter sin debut den 6. maj mod AaB.

Den unge midtbanespiller blev den første 94'er, der kom op og hænge, men det varer ikke længe inden en anden 94'er, Frederik Holst hænger ved hans side efter sin debut mod AGF.

Det har jeg drømt om længe 

- Det er en dag, jeg har glædet mig til længe. Nu har jeg gået forbi væggen i mange år, og kigget op på alle de store spillere, så selvfølgelig er det dejligt selv at hænge der nu. Man kan vel sige, at det er en drøm, der er gået i opfyldelse.

- Det er selvfølgelig ikke kommet af sig selv. Jeg har spillet fodbold stort set hver dag, siden jeg kunne gå, så det har været en lang proces, men det gør det bare endnu federe at stå her nu.

- Selvom jeg har fået min Superligadebut, skal jeg ikke tro, at jeg er verdensmester. Jeg skal blive ved med at arbejde hårdt og koncentreret til træning. Det sværeste skridt er det fra ungdomsfodbold til seniorfodbold, så jeg skal fortsat udvikle mit spil.

- Jeg har været i Brøndby IF siden, jeg var otte, så jeg har tilbragt størstedelen af mit liv i Brøndby. Klubben betyder alt for mig, og på sigt er det mit mål at sikre mig en startplads på førsteholdet, slutter Patrick Olsen.

Se billeder fra seancen nedenfor:

 A

Patrick Olsen foran væggen.

A1

Kim Vilfort siger et par ord til debutanten.