16. MARTS 2012 kl. 14:43
U19: Status før sæsonstart

Brøndby IF's U19-hold genoptager i morgen sæsonen hjemme kl. 15:00 mod FC Nordsjælland. Du kan se opgøret på bane 9 ved Brøndby Stadion (kunstbanen bag Brøndby Hallen).

Brøndby IF er placeret på fjerdepladsen, og kan med en sejr i morgen rykke op på andenpladsen. brondby.com fangede cheftræner Mads Davidsen til en snak om vinteropstarten og forårssæonen.

Spillerne har vist en fantastisk attitude

- Både spillemæssigt og resultatmæssigt har vi haft en rigtig god opstart. Vi lagde ud med at vinde et stort indendørsstævne i Tyskland mod nogle gode modstandere. Udover at det altid er dejligt at vinde, så har sådan en sejr også en stor mental betydning for hele holdet. Det har skabt en følelse i truppen af, at vi kan vinde turneringer og kampe, uanset hvem modstanderen er.

- Turneringen i Tyskland var også et godt rygstød, til den hårde fysiske træning vi har været igennem i vintermånederne. Drengenes attitude har været fremragende, og de er blevet gode til at have den rette mentale indstilling til kampe og træning. Hver spiller har fokuseret, på det de selv kan forbedre, og arbejdet stenhårdt for at blive bedre til det de nu engang skal forbedre. Det er motiverende at træne spillere, der har den rigtigte attitude, og det gør det hele lidt lettere.

- Indtil videre er vi ubesejret i de sidste 7 træningskampe, og jeg synes vi har fundet et koncept, hvor vores bundniveau er relativt højt. Det er vigtigt at have et koncept, så spillerne altid kender deres aftaler og roller.

- Spillerne kan se frem til et hårdt program forude med både pokal-, U19-liga-, reserveholds-, U19-landsholds- og U18-landsholdskampe. Så der venter mange af spillerne et rigtigt hårdt forår. Men jeg føler vi er godt rustet til at komme fornuftigt igennem foråret med den trup vi har nu. Vi har også fået tre nye spillere over vinteren i form af Ricardo Grey, Julian De Freitas og Rasmus Gehlsen, som alle er faldet fint ind på holdet, og hver især har bibragt nye spidskompetencer til holdet.

- I forhold til målsætningerne for forårsæsonen satte hele U19-truppen og staben omkring sig ned, og fandt i fællesskab ud af hvilke forventninger og målsætninger vi har til forårssæsonen. Vi kom frem til, at vi vil vinde pokalturneringen, og være med til at præge toppen af U19-ligaen. Derudover har vi også nogle spillemæssige målsætninger, som mere går på hvordan vi ønsker at spille, og ikke er så resultatorienterede, slutter U19-træner Mads Davidsen.

MD  

Mads Davidsen håber, efter en vellykket vinteropstart, at han får endnu en flyvetur når U19-ligaen slutter til sommer.