27. FEBRUAR 2012 kl. 15:28
U17 og U19: Intense opgør mod Malmö FF

Brøndby IF's U17 og U19-hold spillede lørdag den 25. februar to træningskampe mod Malmö FF's ditto.

Det blev til to gode kampe og to uafgjorte resultater.

Højt tempo i begge opgør

Der var lagt i kakkelovnen til to interessante kampe mellem vinderne af de svenske og danske ungdomsligaer for henholdvis U17 og U19.

U19-holdet

U19-holdets kamp startede i et højt tempo med Brøndby IF som det spilstyrende hold, men alligevel var det Malmø FF, der kom foran. Brøndby-spillerne blev fanget højt oppe på banen, og svenskerne kom foran efter et effektivt omstillingsspil.

Et minut senere svarede Brøndby dog igen, og Ricardo Grey kunne gøre det til 1-1. Man fornemmede dog konstant, at svenskerne var farlige i omstillingsspillet, og desværre kom Malmö igen foran på en kopi af det første mål. Malmö gik derfor til pause foran 2-1.

I anden halvleg gled en Brøndby-spiller uheldigt i bolden, og svenskerne kunne gøre det til 3-1 på en friløber. Ricardo Grey fik dog reduceret på et flot mål, hvor han afdriblede Malmö-forsvaret og køligt lagde bolden ind bag målmanden. Det sidste mål blev sat ind af forsvarsspilleren Mads Nielsen, der udlignede på et hjørnespark, hvor han kom højest.

Kampen sluttede lidt ufortjent 3-3 i en kamp, hvor Brøndby IF sad på 70 % af spillet og ramte træværket fire gange. Men ros til Malmö FF, som var effektive og scorede på de chancer, de havde.

U19-træner Mads Davidsen:

- Jeg er tilfreds med det comeback, vi præsterer, og generelt synes jeg, vi leverer en god kamp offensivt. Jeg må også sige, at det er et af de bedste Malmö FF hold, jeg har set i et stykke tid, og deres store og stærke angribere gjorde det svært for vores forsvar.

Brøndby IF - Malmö FF 3-3 (1-2)

0-1 Malmö FF
1-1 Ricardo Grey
1-2 Malmö FF
1-3 Malmö FF
2-3 Ricardo Grey
3-3 Mads Nielsen

U17-holdet

U17-holdet var ligesom U19-holdet mest i boldbesidelse, men alligevel formåede svenskerne at komme på både 1-0 og 2-0 i første halvleg. Målene faldt i det 35. og 37. minut efter lidt passivt dansk forsvarsspil og en kynisk udnyttelse af chancerne fra Malmö FF's side af.

I anden halvleg viste Brøndby-spillerne god moral og kæmpede sig tilbage i den intense kamp. Nytilkomne Torbjørn Billeskov reducerede i det 68. minut til 1-2, og Mikkel Jensen udlignede i det 74. minut til 2-2, som blev slutresultatet.

U17-træner John Ranum:

- Jeg synes overordnet set, vi spiller en ok kamp, hvor vi er meget i boldbessidelse, og drengene skal have ros for at komme tilbage efter at have været nede med 0-2. Når det er sagt, er vi ikke helt skarpe i nogen af felterne i dag og giver for meget væk. Men jeg synes, det var en god og intens kamp mod et stærkt svensk hold, hvor jeg dog synes, at vi havde fortjent sejren ud fra spil og chancer.

U17 Brøndby IF - Malmö FF 2-2 (0-2)

0-1 Malmö FF
0-2 Malmö FF
1-2 Torbjørn Billeskov
2-2 Mikkel Jensen

RG

Ricardo Grey (tv.) scorede to mål i U19-holdets remis mod Malmö FF's U19-hold.