Beran Camili: Jeg tænker hurtigere nu

25.02.2011 10:10

Kantspilleren Beran Camili fra Brøndby IF's A Talent-trup stod for den enlige blågule træffer i torsdagens træningskamp mod Nordvest FC.

brondby.com talte med Beran om kampen og om tiden i A Talent-truppen.

Er bedst på kanten

- Jeg synes, det var en god kamp igår. Jeg starter på en lidt uvant plads i angrebet og får scoret et mål, så det er jeg selvfølgelig tilfreds med. Jeg er dog nok bedst på kanten, hvor jeg kan blive retvendt og bruge min speed og driblinger til at udfordre backen.

- Målet opstår efter noget småspil foran deres (Nordvest FC) felt. Jeg får bolden, og forsvaret bakker, så jeg får muligheden for at sparke på mål. Heldigvis går den så ind.

- Jeg kan helt sikkert mærke stor fremgang efter at have været i A Talent-truppen og trænet med A-holdet et stykke tid nu. Jeg har vænnet mig til tempoet og er blevet bedre i kombinationsspillet, og så er jeg begyndt at tænke hurtige i de forskellige situationer i løbet af kampen.

- Jeg ser frem til forårets kampe i reserveholdsturneringen, hvor vi kommer til at møde stærke hold som FCK og OB. Det bliver fedt at blive matchet mod nogle af de bedste talenter i landet, slutter Beran Camili.

BC

Beran Camili i aktion i en tidligere kamp mod FC København.