1. JANUAR 2009 kl. 14:24
Fokus for talentarbejdet

Brøndby IF er blandt Danmarks førende klubber inden for talentudvikling. Det har fra klubbens unge år været et af fokuspunkterne, og igennem årenes løb har Brøndby IF udviklet den ene landsholdsspiller efter den anden.

Hvert år bruges der mange ressourcer på talentudviklingen, der skal danne fundamentet for nutidens og fremtidens Brøndbyhold. Via den store, velfungerende ungdomsafdeling, der hvert år udvikler klubbens mange talenter, er der en naturlig tilførelse af talenter til Superligatruppen.

Allerede fra spillerne sparker til den første bold på træningsbanen, er der fokus på fodboldens tekniske elementer såsom spark, driblinger og afleveringer. For nogle år tilbage startede klubben målrettet teknisk træning, der allerede nu har vist sig at give pote. Det vil også i fremtiden være fokusområde for Brøndby IF.

Brøndby IF - Danmarks bedste

Brøndby IF's erklærede mål er at være landets førende inden for talentudvikling. Brøndby IF vil præge toppen af dansk ungdomsfodbold med flotte resultater. Vigtigst er det dog, at spillerne udvikler sig til A-trup-spillere på sigt, og den enkelte spillers udvikling prioriteres derfor højest.

Den røde tråd med teknisk underholdende, seværdig og flot fodbold, skal føres fra A-truppen til U19, U17 og U15, ligesom klubbens yngre talenthold også har fokus på teknisk betonet fodbold efter samme skabelon som de øvrige hold.