1. JANUAR 2009 kl. 10:15
Fodbold i Brøndby

Avisen "Fodbold i Brøndby" er efterhånden en institution. Med over 25 år på bagen har man kunne følge med i livet i og omkring Brøndby IF. I dag bringer avisen en blanding af stof til den store Brøndby-nørd, der vil fordybe sig, den almindelige fan, der sulter efter godt Brøndby-materiale, familien, der vil have quizzer og konkurrencer, og alle dem, som bare synes det er sjovt at læse om, hvad der sker bag glasfacaden på Brøndby Stadion.

Fra sensommeren 2011 vil avisen Fodbold i Brøndby kun udkomme i en elektronisk udgave (som e-paper). På den måde vil flere læsere få muligheden for at læse Fodbold i Brøndbys mange spændende artikler.

E-paper-udgaver

Nedenfor finder du e-paperversioner af de seneste udgaver af "Fodbold i Brøndby".

God fornøjelse!


Årgang 29 - 2013

Fodbold i Brøndby 2

Fodbold i Brøndby 1


Årgang 28 - 2011

Fodbold i Brøndby 4

Fodbold i Brøndby 3

Fodbold i Brøndby 2

Fodbold i Brøndby 1


Årgang 27 - 2010

Fodbold i Brøndby 4

Fodbold i Brøndby 3

Fodbold i Brøndby 2

Fodbold i Brøndby 1


Årgang 26 - 2009

Fodbold i Brøndby 4

Fodbold i Brøndby 3

Fodbold i Brøndby 2

Fodbold i Brøndby 1


Årgang 25 - 2008

Fodbold i Brøndby 4

Fodbold i Brøndby 3

Fodbold i Brøndby 2

Fodbold i Brøndby 1