4. SEPTEMBER 2008 kl. 11:34
Pierre Kanstrup rykket op i A-truppen

Den 19-årige defensivspiller Pierre Kanstrup er netop rykket op i Brøndby IF's A-trup. Kanstrup har spillet hele sin karriere i Brøndby IF og har senest været tilknyttet U-21 holdets talentfulde trup, hvor han har været fast inventar. 

- Nu har Pierre været inde omkring A-truppen i et stykke tid efterhånden. Han har spillet seks kampe allerede - senest i pokalturneringen, hvor han har gjort en udmærket figur. Så det er et naturligt skridt for Pierres udvikling, at han bliver rykket op, forklarer Brøndby IF's talentchef, Kim Vilfort. 

Tre år mere i Brøndby IF 

I forbindelse med forfremmelsen har Brøndby IF indgået en 3-årig kontrakt med Pierre Kanstrup, og defensivspilleren vil derfor have mulighed for at udvikle sit spil de kommende år.

- Jeg har fulgt ham, siden han var 5-6 år gammel, og han har altid været et af omdrejningspunkterne i hans årgang. Han kan spiller flere pladser i defensiven, så når træneren sætter holdet, har Kanstrup flere muligheder for at blive blandt de startende, fortæller Vilfort.

- Kanstrup fremtid ser spændende ud. Han er kun 19 år og er stille og rolig ved at arbejde sig ind på førsteholdet. Han er meget målrettet og har en god indstilling, så hvis han forsætter sin udvikling, kan det føre meget med sig. Han er fremtidens mand, lyder det.

- Pierre Kanstrup er født og opvokset i Brøndby og har været nabo til Daniel Wass i barndomsårene, så han er en rigtig Brøndby-dreng, smiler Kim Vilfort.

Pierre Kanstrup

Pierre Kanstrup er netop blevet rykket op i A-truppen og har samtidig forlænget kontrakten med Brøndby IF i tre år.