Brøndby Support mødes med politiet

20.08.2008 15:35

Brøndby IF's officielle fanklub, Brøndby Support, har i længere tid været i dialog med Københavns Vestegns Politi angående det nye hooliganregister.

Fanklubben afholder i den forbindelse et orienteringsmøde vedrørende den nye lovgivning om sikkerhed ved bestemte idrætsarrangementer, bedre kendt under navnet "Hooliganregistret".

Medlemsservice

- Der er sagt og skrevet meget om registret, og det har ikke altid været nemt at få et overblik over bestemmelserne, samt hvordan det vil foregå i praksis, fortæller Brøndby Support på klubbens hjemmeside.

- Politiet har indvilget i at stille op til et orienteringsmøde for fanklubbens medlemmer. Der vil således være mulighed for at få tilfredstillet sin interresse, samt at stille spørgsmål direkte til dem der skal håndhæve loven, nemlig politiet.

Orienteringen omkring den nye lovgivning vil foregå ved repræsentanter fra Københavns Vestegns Politi. Dette vil finde sted torsdag den 21. august kl. 19-21 på Brøndby Stadion.

Læs mere om mødet på Brøndby Supports hjemmeside.

Brøndby IF arbejder tillige med andre fangrupper om et møde i september, hvor der også vil være en workshop omkring stemningen i forbindelse med Brøndby IF's kampe.

Fans

Fest og stemning blandt Brøndby IF's farverige fangruppe.