16. JUNI 2008 kl. 16:21
Morten Rasmussen skifter til Horsens

Brøndby IF, AC Horsens og Morten "Molle" Rasmussen er blevet enige om detaljerne for et klubskifte, der sender den unge centerforsvarer til det østjyske.

Morten Rasmussen, der har spillet i Brøndby IF siden han var 14 år, tiltræder omgående i sin nye klub.

Fantastisk tid

- Det er sørgmodigt at sige farvel til sin klub efter at have spillet her i snart 9 år. Jeg er dog ved at nå den alder hvor jeg helst skal spille hver gang, og det var der ikke udsigt til i Brøndby. Derfor glæder jeg mig til den nye udfordring i Horsens, hvor jeg håber at kunne tilkæmpe mig en fast plads, fortæller Morten Rasmussen.

- Og så glæder jeg mig til at træne under Kent Nielsen så længe det varer, kommer det med et skævt grin.

- Vi skal jo spille mod hinanden to gange i efteråret, og det glæder jeg mig allerede til, selv om det bliver underligt.

- Jeg har været virkelig glad for min tid i Brøndby IF, og jeg vil gerne sige tak til alle dem jeg har haft med at gøre gennem årene. Brøndby er en fantastisk klub med fantastiske mennesker, som jeg er meget, meget stolt over at have repræsenteret så længe. Det gælder også alle fansene, som ikke findes mage til noget sted, runder Rasmussen af.

Held og lykke til Molle

- Morten er en dygtig spiller, som klubben har haft stor glæde af. Han er også en spiller, som er for dygtig til at sidde på bænken, men han følte ikke der var udsigt til megen spilletid i SAS Ligaen for Brøndby IF i efteråret, så vi er glade for, at have fundet en klub, hvor jeg er sikker på Morten vil gøre det godt, kommenterer Anders Bjerregaard.

- Vi ønsker naturligvis Morten alt

 muligt held og lykke med udfordringerne i AC Horsens, fortæller sportschefen.

Morten Rasmussen nåede at spille 58 kampe for Brøndby IF's SAS Liga-hold, hvor det blev til et enkelt mål. Senest han optrådte i blåt og gult var 10. november 2007, hvor modstanderen var hans nye klub, AC Horsens.

Molle

Morten Rasmussen ses her i kamp mod Chelsea.