Blåt og gult i Parken

29.04.2008 10:48

Der er på alle måder lagt op til en festdag, når Esbjerg fB og Brøndby IF mødes i årets pokalfinale Kristi Himmelfartsdag kl. 15.

Man kan mærke den sitrende spænding alle steder, og en gruppe fans har nu samlet sig, for at gøre en ekstraordinær indsats for at støtte holdet på dagen. Du kan også hjælpe til.

Fest og farver, uanset hvad

Brøndby Supports tifogruppe, Brøndby Tifo, har arbejdet stenhårdt de seneste mange år med den ene flotte manifestation efter den anden. Denne gang er gruppen af forskellige årsager hæmmet lidt i mulighederne, men udsigten til reduceret tifo-aktivitet har kun fået Brøndbys energiske fanskare til at stå endnu mere sammen og finde nye og alternative måder at støtte holdet.

Således har der været hektisk aktivitet blandt de mange engagerede fans, og der er ingen tvivl om, at der venter et brag af en velkomst, når spillerne løber på banen lidt før kick-off.

En gruppe af fans har valgt at samle sig om at skabe de bedste rammer, og alle fans af Brøndby IF er meget velkomne til at støtte op om projektet, der basalt set handler om at gøre Parken så blå og gul som muligt.

Først og fremmest opfordres alle til at møde op i gule trøjer og medbringe halstørklæder og flag i alle størrelser. Derudover er det gruppens mål at ?skabe et uforglemmeligt syn, når Brøndby IF løber på banen?.

Alle, der ønsker at bidrage enten med en hjælpende hånd eller på anden vis, opfordres hermed til at kontakte det uafhængige fan-initiativ.  

Brøndby-fans

Når Brøndby-spillerne løber på banen Kristi Himmelfartsdag, venter der et brag af en velkomst.