16. APRIL 2008 kl. 12:06
Monster Jam på Brøndby Stadion

Brølende motorer, vilde stunts og lugten af metanol vil fylde luften på Brøndby Stadion 21. juni 2008. For første gang nogensinde lægger Danmark jord til afvikling af det originale, spektakulære og mastodontiske Monster Jam® monstertruck-show.

Med fuldblods- håndbyggede biler, hjul på størrelse med et fuldvoksent menneske og motorer med over 1500 hestekræfter, bliver det en enestående oplevelse for både familien og drengerøven, at se de fede hop, store forhindringer og vilde ødelæggelser som monstertruckene er i stand til at udføre.

Underholdning i verdensklasse

Danmark er blandt de kun syv lande i Europa, der får besøg af de verdenskendte monstertrucks, der fyrer den af på nogle af de mest anerkendte stadiums og arenaer. Med besøg i fire lande i juni måned vil Monster Jam® underholde ca. 200.000 fans i alle aldre.

Blandt de ti deltagende monstertrucks er de kendte favoritter Grave Digger®, Maximum Destruction®, The Return of The Superman monstertruck og debuterende Donkey Kong.

Med mange års erfaring og kæmpe succes i USA byder Monster Jam® på et uforglemmeligt show. På Brøndby Stadion vil der blive bygget en af de største og mest kreative baner, som de brølende trucks nogensinde har kørt på. Der er ingen tvivl om, at et show som dette skal opleves live. Se her for at få indblik i, hvad der venter på Brøndby Stadion.

Banen på Brøndby Stadion bliver overdækket med flere lag absorberende materiale, så selve græstæppet ikke bliver beskadiget på nogen måde under showet. Arrangøren har endda lovet, at der senest to dage efter arrangementet vil være mulighed for at afvikle en kamp igen. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, bliver græstæppet udskiftet - for arrangørens regning.  

Populært kæmpe-show

For dem som ikke kan vente til juni, eller dem som vil stifte nærmere bekendtskab med deltagerne, bilerne og programmet, bliver alle de store shows i serien sendt på TV2 Zulu hver søndag formiddag, fra den 13. april.
                                                                     
Alene i 2007 begejstrede Monster Jam mere end 5 millioner fans over hele verdenen ved mere end 300 live shows.

Kommerciel direktør i Brøndby IF, Ole Palmå, fortæller om arrangementet:

- Det er et kæmpe-show vi får til Brøndby Stadion, og vi glæder os meget til at præsentere dette unikke program som de første nogensinde i Danmark. Vi har set det eftertragtede show af flere omgange, og det er af gode grunde vældigt populært i de lande, der indtil nu har haft besøg. Jeg tør godt love underholdning for alle pengene på Brøndby Stadion.

Der kører to shows lørdag d. 21. juni: Kl. 13:30 og kl. 19:30.

Billetsalget starter onsdag den 16. april kl. 10:00 i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion, på Billetlugen.dk, på telefon 70 263 267 og i FONA-butikkerne landet over.

Priser for voksne er 200,- og 300,- VIP 400,- SUPER VIP m. stor US-buffet 695,- Børn halv pris og Pit Party 80,- ekstra.

Grave Digger

Der vil være underholdning for hele familien og alle drengerøve, når Brøndby Stadion lægger faciliteter til det verdenskendte monstertruck show Monster Jam. Der bydes både på et eftermiddagsshow og show lørdag aften, hvor der skrues helt op for motorstøj og vanvittige stunts.